Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Димитријевић: „Чекамо утакмице“

Милош Димитријевић је један од фудбалера Црвене звезде који са нестрпљењем очекује почетак пролећног дела шампионата. Везиста нашег клуба уверен је да ће пролеће бити Звездино, макар по томе што ће постојати видна разлика у односу на оно што је Црвена звезда одиграла јесенас.

Мислим да је иза нас један врло лош период. Направили смо велики заостатак и зато сада нисмо у прилици да причамо и размишљамо о титули. Такав развој ствари може да буде лош за професионалног спортисту, али може да буде добар за младу екипу. Имамо велики императив Звездиног дреса и армије Звездиних навијача, али немамо разлога да много гледамо табелу. Нажалост, тако је – каже Димитријевић.

У Купу су, ипак, полазне позиције на пролеће исте па Димитријевић не сумња да ће екипа бити спремна за полуфинале у марту.

Наш мотив је огроман. Заиста немамо права ни на најмањи кикс у Купу. Морамо бити максимални јер само тај трофеј може да нам спасе сезону.

О новајлијама Димитријевић не може много да прича.

Једино сам до сада приметио да су се сјајно уклопили.

Утакмице тек следе.

Очекују нас мечеви са црногорским клубовима па ћемо видети колико ко може. До сада је рад и приступ раду одличан. Али тешко је било шта закључивати на основу „сувих“ тренинга осим да сви имају велику жељу – јасан је Димитријевић.

Повезане вести

1 comment

Stex_CZV јан 21, 2012 at 17:24

pripremi se ti, pa ces cekati bitnije utakmice od tih pripremnih.

Reply

Leave a Comment