Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Кањас први пакује кофере?

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела, најавио је након пораза од Бајерна реконструкцију играчког кадра.

По свему судећи реконструкција ће почети од играча из иностранства, од којих се очекивало да направе разлику у европским утакмицама, али многи нису оправдали реноме са којим су стигли на стадион „Рајко Митић“.

Први на листи за одлазак је Хозе Алберто Кањас, први Шпанац у историји црвено-белих, који ће, како је пренео „Спортски журнал“, у јануарском прелазном року напустити клуб, само шест месеци по доласку из солунског ПАОК-а.

Кањас је оставио добар утисак у квалификацијама за Лигу шампиона, али се наступ у елити показао као превелики залогај. У каријери је играо за шпанске екипе Бетис и Еспањол, енглески Свонси и већ поменути ПАОК из Солуна, а у Звезди има годишња примања од 500.000 евра.

Повезане вести

5 comments

dusan нов 30, 2019 at 15:43

covek nema pojma, ali nije on sam dosao. taj ko ga je doveo ne zna nista o fudbalu i ne treba da radi u zvezdi nista a pogotovo da dovodi igrace. mi smo od grujica, le taleka, kange, uga, ibanjeza, krsticica i kataija spali na kanjasa, tomanea, zandera, la paru i garsiju. ko je ovde lud? i moram da pitam jos cime je vujadin zasluzio ono sikniranje da bi igrali milunovic i degenek? da su u timu bili zule, vujadin i srnic bar bi neko od ovih leprsavih igraca iz bajerna i totenhema bio oboren na zemlju. bar bi neko dobio karton. zasto je mladji i bolji krsticic otisao iz zvezde za 500.000 evra da bi dosao stariji kanjas koji nema pojma ali jei je dobio 500.000 evra? zasto je kanga otisao za milion da bi dali 1,5 za la paru?

Reply
Milan kimi BL нов 29, 2019 at 22:04

Prvo milojevic ,koji nije sposoban da spremi ekipu da trci i da bude agresivna,onda Mrkela. Sram da vas je sta ste nam uradili,kako vas nije sramota.Sumljivi ste do bola,sever cuti i trpi samo me zanima za sta. igraci su zasluzili da budu isamarani posle ponizenja koji su napravili za pola srbije ,sada treba da im se odbije od primanja.pa ce drugi put da malo trce…

Reply
VLADIMIR нов 29, 2019 at 21:11

da se ne ljubimo

Reply
калуђерица1 нов 29, 2019 at 21:08

Прво странце треба све распродати па онда ове наше и задржати неколико играча који вреде и довести боље и млађе играче који ће да гину на терену.

Reply
Marko нов 29, 2019 at 20:39

Terzić prvi, Mrkela drugi, Kanjas treći…

Reply

Leave a Comment