Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: „Улазимо у циљну равнину“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред меч 18. кола Суперлиге Србије против Вождовца, која се игра у суботу од 18 часова на стадиону “Рајко Митић”.

Очекује нас тежак ривал који игра атипичан фудбал за наше поднебље. Имају креативног тренера који уме добро да припреми екипу. Прошла утакмица на крову била је доста захтевна тако да и сутра очекујем тешку утакмицу. Имају брзе играче, нарочито по крилима. Треба да покажемо реакцију после утакмице са Бајерном. Разговарали смо са играчима који су свесни свега. Морамо се фокусирати на Вождовац који је тренутно међу екипама које су у најбољој форми – истакао је Владан Милојевић и додао:

Улазимо у циљну равнину домаћег првенста. Вождовац игра врло добро у последње време, мало су се на почетку мучили, али су изашли на прави колосек. Очекујем опасан Вождовац, са брзим играчима по боку и контролисање простора. Морамо да покажемо реакцију. Разговарали смо са играчима, свесни су да морају најозбиљније да приступе мечу. Вождовац је једна од екипа најбољој форми у целој лиги. Очекујем да одиграмо добру утакмицу.

Нагласио је Звездин стратег да има пуну подршку свих људи у клубу.

Јако сам поносан што сам део Црвене звезде. Овде сам дошао да постигнем одеђене резултате и какву год управа буде донела одлуку ја ћу је прихватити. Увек имам њихову подршку и хвала им на томе. Докле год будем овде даћу све од себе да мој тим буде најбољи. Од прве победе коју сам постигао против Флоријане моје срце је већ тада било испуњено. Ја сам у служби Црвене звезде, а навијачима, јавности и осталима дајем право да дају суд о мом раду – рекао је Милојевић.

Милојевић верује у свој тим који мора да поради на плану самопоузадања.

Знам да моји играчи могу много боље. Није овде питање ни тактике нити било чега око припреме утакмице. Једноставно тај страх од те одговорности нас је омео. Они су много млади и морају да покушају да се носе са тим. Имамо проблем са утакмицама где морамо бити много одговорнији. Једино им то замерам, што нису одиграли мушки. Међутим самопоузадање се гради и верујем да ће то показати у наредним утакмицама.

Недостајало је страсти играчима у дуелу са Бајерном, а наш рекордер подсећа да тога не сме да недостаје, како у националном шампионату тако и у Европи.

Фудбал се игра из страсти. Не треба превише репсектовати противника. Треба да пренесемо енергију и на публику и јавност. Играмо против веома озбиљних екипа у најелитнијем европском такмичењу. Ово је друга година у којој играмо Лигу шампиона, а трећа у европским такмичењима. Нама је сан био да уђемо у Лигу шампиона, а самим тим и играње таквог нивоа такмичења ствара и одређени притисак, а играчи морају да се носе са тим. Морају да имају исту страст и у домаћем првенству и у Европи. Играчи имају моју подршку и увек ћу стати иза њих – закључио је Владан Милојевић.

The post Милојевић: Улазимо у циљну равнину appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

dusan нов 30, 2019 at 15:36

vidi, nije nas omeo strah od odgovornosti. omelo nas je sto nemamo pojma i sto nam je tim najgori u poslednjih mnogo godina. ako si ih ti birao onda si se sam z*jb, a ako ti ih je meko doveo pitaj njega. nespremni smo, ne igramo lopte, neka nam je bog u pomoci. zagorci su ozbiljno bolji od nas. vadite glave iz peska inace preti rimejk grofovog gubitka titule.

Reply
Звездаш нов 30, 2019 at 10:47

Ја сам мислио да смо ми Ферари у односу на Вождовац, јел’ тако милоје? Тежак ривал? Сви су тешки ривали када ти је екипа физички неспремна, као да су рекреативци који играју за гајбу пива. Па и тада би се више борили и трчали.

Reply
Milan B Luka нов 29, 2019 at 21:58

Nevjerovatni koliko je jak nas protivnik kaze neko iz mase,trebalo bi da sve rivale u srbiji pobjedis sa 5 0
i da imas posjed lopte bar 70%,…
Ali posto nisi dorastao da spremis ekipu da trci 90 minuta i da bude agresivna ,sta drugo ocekivati da kazes . PAMETNOM DOSTA….

Reply

Leave a Comment