Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

Црвено-беле бисере током наредних седам дана очекује седам такмичарских утакмица. Пренос омладинаца, кадета и сениорског тима црвено-беле филијале Графичар можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинци Црвене звезде бележе сјајне резултате у домаћим, али и у европским оквирима. У четвртак од 13 часова, очекује их сусрет против Спартака у Суботици у ком ће изабраници Славољуба Ђорђевића покушати да на прави начин заврше јесењу полусезону у домаћем првенству. Пренос уживо тог дуела гледајте на Звезда Кидс каналу. Јуниори Графичара ће у недељу од 15 часова дочекати Партизан када ће Њамцуловић, Елевен, Поповић и остали црвено-бели таленти који носе дрес нашег развојног тима покушати да обрадују њиховог тренера- Дејана Симића и остваре позитиван резултат.

Кадети ће окончати своју полусезону, такође у Суботици против Спартака, само два сата раније у односу на омладинце, с обзиром на то да је утакмица на програму од 11 часова, а пренос вам је обезбеђен на Звезда Кидс каналу. Чету Николе Ђуровића очекује сусрет против Партизана у недељу од 17 часова, а Ракић, Мелентијевић, Брајић и други наши таленти који носе дрес Графичара ће покушати да остваре добар резултат против Партизана.

Изабранике Милије Жижића очекује неугодно гостовање у Новом Пазару, када ће са домаћином одмерити снаге у суботу од 16 часова и покушати да задрже лидерску позицију. Пренос тог дуела можете погледати уживо на Звезда Кидс каналу.

Млађи омладинци Графичара ће у понедељак од 13 часова дочекати ФК 011, док ће Б тим наших млађих пионира гостовати ОФК Београду у суботу од 11 часова.

Распоред утакмица:

Субота у 11 часова, млађи пионири- ОФК Београд – Црвена звезда Б

Субота у 16 часова, ПЛС- Нови Пазар- Графичар

Недеља у 15 часова, омладинци- Графичар- Партизан

Недеља у 17 часова, кадети- Графичар- Партизан

Понедељак у 13 часова, млађи омладинци- Графичар- ФК 011

Четвртак у 11 часова, кадети- Спартак- Црвена звезда

Четвртак у 13 часова, омладинци- Спартак- Црвена звезда

The post Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment