Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

„Double AiM“ напустио редове Црвене звезде Еспортс

Црвена звезда Еспортс недавно се окитила титулом балканског шампиона. Црвено-бели су у витрине клуба донели трофеј намењен победнику Еспортс Балкан Лиге (ЕБЛ), а један од најистакнутијих чланова нашег клуба био је Алекса Станковић у Еспорту познат као „Double AiM„.

Станковић је у редове нашег клуба стигао из грчке екипе „WLGaming Esports“ и био је један од најзначајнијих такмичара у великом финалу ЕБЛ шампионата против екипе „ASUS ROG ELITE“. Након освајања шампионске титуле двадесеттрогодишњи Алекса Станковић изразио је жељу да напусти црвено-беле редове и поново се опроба у такмичењу које је вишег ранга у односу на ЕБЛ. Црвена звезда Еспортс неће правити проблем свом истакнутом члану. Клуб му жели све најбоље у даљој Еспортс каријери уз наду да ће се путеви једног дана поново укрстити и да ће „Double AiM“ наставити жетву трофеја у омиљеном клубу у неком наредном периоду.

Током досадашње богате каријере „Double AiM“ је поред домаћих клубова „ASUS ROG ELITE“ и Црвена звезда Еспортс, наступао за руски „Vaevictis eSports“, украјински „Natus Vincere CIS“ и грчке клубове „WLGeming Esports“ и „Greek Regenesis“

Повезане вести

Leave a Comment