Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Подршка Милојевићу и тиму

Дан после пораза од Бајерна, који је тешко пао свим звездашима, спортски директор Црвене звезде Митар Мркела говорио је за сајт клуба.

Овај пораз је сигурно тешко пао свима нама, показао нам је јасно да су корекције потребне. Свесни смо да постоје грешке које треба исправити у што краћем року. Али оно што желим прво да учиним као спортски директор јесте да пружим максималну подршку нашем тренеру, стручном штабу и играчима који су нас и довели до тога да играмо са Бајерном. Мислим да јавност у овом часу не сме да заборави шта је све Милојевић учинио за Звезду у последње две године, колико тога је донео и што је важније колико може да донесе клубу у пероду пред нама – нагласио је Мркела.

Црвена звезда је и раније превазилазила сличне ситуације, истиче спортски директор.

Нисмо уљуљкани претходним успесима и свесни смо да нам конструктивна критика може донети резултат. Играчима је неопходно пружити подршку у оваквим моментима јер свака екипа има своје кризне периоде. Милојевић зна како да извдигне екипу, а играчи како да на прави начин реагују. Наш циљ пре почетка сезоне је био освајање титуле и играње једне од групних фаза европских такмичења. Ми смо на том путу, јер играмо Лигу шампиона и први смо у Суперлгии. Проблеми постоје, а Звезда је увек знала како да они буду превазиђени. Звездаши ће врло брзо видети напредак и у игри и у односу према њој само их молим да подрже тренера и играче јер је њима сада то најпотребније. Желимо да сачувамо предност на табели или је увећамо и покушаћемо да обезбедимо пролеће у Европи. Ја их уверавам да неће све остати на причи – најављује одређене кораке Мркела.

The post Мркела: Подршка Милојевићу и тиму appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

калуђерица1 нов 28, 2019 at 12:57

Кад се до сада нису заиграли неће ни од сада, човече, јел ти видиш каква нам је игра очајна ми једва Инђију да победимо, продај све те ШШШ ткз. играче и нека крене игра из почетка са нашим младим играчима. Тужно је и болно да човек плати 100 евра карту и да доживи онакву катастрофу. Мени је јасно да се изгуби са жаром, борбом итд. али са онаквом „игром“ ужас један…

Reply
Milan B.Luka нов 28, 2019 at 12:11

Zamolio bih vas da nepricate ono sto nema potrebe ,i da se ne brukate izjavam ,ma koga vi podrzavate i u ciji interes pravite nas budalama nas 50 hiljada navijaca,da bi gledali kako ekipa vec godinu dana igra bez volje i zelje,a znali ste da stavite cjene karata nenormalne za nase uslove zivota.
Ja sam Milan .k.iz Banjaluke redovni sam clan od prvog dana clanstva. Ne krijem se iza necijeg imena ja sam taj…
Iskreno se nadam da vec za mjesec dana pola ovih igraca nece da bude deo nase zvezde, a sto se tice trenera on i nije zasluzan za ulazak u LS vec pusta sreca sto nas je pratila.
Molim vas kao jedan od najveci zvezdasa ,da pogledate jos jednom finale kupa srbije,pa zadnji derbi,i sada ovu bruku protiv bajerna,pa samo vidite kako vam igraci trce,nije sramota izgubiti od Bajerna ,sramota je trckarati kao djeca na skolskom igralistu.
Neka je sramota vecine igraca… a posebno trenera,na 5/0 nasao da izvede garsiju momka koji moze da trci,a boaci kloc na tere u ostao u igri ,ma katastrofa… sportski pozdrav.!!!!

Reply
Republika Srpska нов 28, 2019 at 09:49

Lopove odlazi, zajedno sa trenerom. Svako pojačanje si hvalio na predstavljanju!
Zvezdu sada gleda 2000 gledalaca! Sramota.

Reply
Звездаш нов 28, 2019 at 09:19

Ајде!? После годину и по дана постали сте свесни да играмо очајно? И врло брзо очекујете напредак у игри? Ви то нас захебавате?

Reply
dusan нов 28, 2019 at 08:28

kanjas? tomane? zander? la para? gasija? kakav napredak? pusti te price, nego reci ko je te ljude doveo. ko ih je izabrao. o cemu se radi???

Reply

Leave a Comment