Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „Нешто мора да се мења“

Владан Милојевић реално је сумирао пораз од Бајерна:

– „Заслужена победа Бајерна у свим сегментима. Технички, брзински, све је то много пребрзо за нас. Треба да видимо како ћемо исправити страх, који имамо кад играмо. Не кажем да ово није права слика… Али, тај страх од одговорности, то ми се не свиђа. На нама је да видимо како ћемо то да решимо.“

Црвену звезду у Лиги шампиона још очекује утакмица против Олимпијакоса у Атини, где би и бод био довољан да наш клуб настави такмичење у Лиги Европе.

„Не мислим да је то бити или не бити утакмица. Па шта и да се не буде у Европи? Ту смо где јесмо, сви ови играчи су прошли цео квалификациони циклус и показали да могу много више од овог. Ово данас није било реално. Не знам због чега улазимо у утакмице без енергије, да ли је то због мене, играча или неког трећег, стварно не знам. Али, чињеница је да пре није било тако. Оно што је закључак то је да морамо да будемо храбри на терену. Преболећу вечерашњи пораз на свој начин, али нешто мора да се мења“ – подвукао је Милојевић.

Повезане вести

23 comments

delije sever нов 27, 2019 at 22:53

Idemo dalje ovo je ipak Liga Šampiona.Pa taj Bajern je dao 7 komadaTorehemu,5 komada Borusiji,8 komada Majncuuu…pa šta vi očekujete od igrača koje platimo 500,600,700 hiljada e da nam budu nivo jednog Levadonskog,Mesija,Kutinja,Najmera i ostalih milionskih igrača da nam budu nivo sveckih zvezda,pa malo ste se zajebali braćo moja ipak je ovo Srbija…igranje u Surdulici,Topoli,Inđiji,Lučanima nam uzima danak…kao što smo mi za te seoske ipak ove sile iz L.Šampiona su za nas.Gde smo bili pre 4 godine i to pred gašenjem i ovo je ekstra što smo uspeli da uradimo…Da je moglo bolje moglo je ali idemo da uzmemo titulu i da pokušamo da opet udemo u svet sile…Zahvaliti se Borjanu,Rodiću,Milunoviću,Gobelji,Jovančiću,Kanjasu,La parli,Benu,Boći,Pavkovu,Jeftoviću,Simiću,Vukanoviću,….ostaviti Marina,Krstovića,Garsiju,Babića,Pankova,Žandera…5,6 omladinaca,vratiti Jirku,Jovičić izlazi iz povrede i dovesti 3,4 iskusna pojačanja u svakoj liniji i eto nama opet radosti…Hvala za sve što su postigli a vreme je da odu i da dođe nova energija u klub i tim.

Reply
Звездаш нов 28, 2019 at 09:22

Изгледа да је Терзић почео да дели сендвиче од бунике…

Reply
Delija do Bola нов 28, 2019 at 21:34

Botu… Ne prepozna te odmah!

Reply
SVI MARS U нов 27, 2019 at 21:01

Igrali u ligu evrope zaradili ukupno oko 9.5 miliona evra, liga sampiona 2 puta po 25 miliona, prodali radonjica za 11 miliona… zadnjih 3 godine zarada je oko 70 miliona evra. GDE SU PARE ????? GDE SU IGRACI????? GDE JE TIM??? STA JE BRE OVO S…V..J….

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 28, 2019 at 09:20

TERZIĆ JE ZA HRVATSKE MEDIJE IZJAVIO DA SMO U ZADNJIH PAR GODINA OD TRANSFERA I IGRANJA U EVROPI ZARADILI 130 MILIONA EURA !!! PA GDE SU TE PARE AKO DUG NIJE VRAČEN ? UZELA DRŽAVA ? I DA DOVEDEMO OVAKVE IGRAČE ? TAČNO JE DA SU BAJERN,TOTENHEM, PSŽ,NAPOLI,LIVERPUL KLUBOVI SA BUDŽETOM OD NEKOLIKO STOTINA MILIONA EURA ALI MI U NAŠOJ LIGI ZA TRI GODINE NISMO DVA DOBRA MEČA ODIGRALI PROTIV “ KLUBOVA“ KOJI TRENIRAJU I IGRAJU NA LIVADAMA. POD HITNO SMENITI OVU UOBRAŽENU POLUPISMENU BUDALU,DOVESTI ISKUSNOG TRENERA,OTERATI 10 IGRAČA NA ZIMU I KRENUTI OD NULE.

Reply
Dejo нов 27, 2019 at 20:49

Ocemo tvoju ostavku Milojevicu u Crvenoj Zvezdi pod hitno uz to HOCEMO PRIVATIZACIJU CRVENE ZVEZDE zbog napretka na svim nivoima CRVENE ZVEZDE

Reply
mitar нов 27, 2019 at 17:30

Treba krenuti od kondicionih trenera , igraci fizicki nespremni da pariraju Bajernu .Zatim od Mrkele – katastrofalno odradjen poslednji prelazni rok , pa onda redom jedan po jedan ………Ovako se vise ne moze .

Reply
MILOS RANKOVIC нов 27, 2019 at 17:00

SAMO MILOJEVICU NERAZUMEM KAZES IGRACI SE UPLASILI,CEGA BRE,GLEDAM IGRACE BAJERNA ONI SU BRE FIZICKI SLABIJI OD NAS,A MI SE ODBIJAMO OD NJIH KO DA SU OD KAMENA,NISI SPREMIO IGRACE NI FIZICK,NI PSIHICKI,MILOJEVICU IMAM 41 GOD MENI SE SINOC PLAKALO DOK SAM ISAO KUCI KAPITEN TI SE SMEJE NA KRAJU UTAKMICE,ZASTO SE SMEJE,HOCES SAD BORJANA DA SUTNES STO JE REKAO ISTINU,KAD CES MILUNOVICA DA NAUCIS DA SKOCI BEZ RUKU,PRIMER BAJERN ON NEMA DVA ZADNJA VEZNA,NEGO SVI IGRAJU SVE,TI NJIH PUSTIS SINOC DA SE DODAJU IGRAJU,CEKAS IH NA 20 METARA PA STA SI OCEKIVAO,KANJASA ODMAH NA ZIMU CAO,RODIC CAO,MILUNOVIC NA POZAJMICU U NIS,MUKA JE VISE GLEDATI TE,KAKO U SUBOTU DA DODJEMO I NAVIJAMO,I ZA KRAJ BRACO POZIVAM PRAVE NAVIJACE DA SUTRA DODJU I POMOGNU KK PROTIV VALENSIJE

Reply
MENE JE VELIKA SRAMOTA нов 27, 2019 at 16:47

Milojevic je usao u istoriju Zvezde sto nas je uveo dva puta u grupnu fazu lige samoiona.Milojevic takodje upusuje istorijske rezultate ZA SVA VREMENA: PSZ 1:6, 1:4. Totenhem 0:5, 0:4. Bayern 0:3, 0:6. PROTIV TRI EKIPE U 6 UTAKMICA PRIMAMO 28 GOLOVA. REKORD ZA SVA VREMENA.

Reply
petak trinaesti нов 27, 2019 at 16:36

Marš iz ZVEZDE!!!! PRIVATIZACIJA!!!!

Reply
dusan нов 27, 2019 at 15:47

ljudi, hajde malo da prikocimo. vladan milojevic snosi svoj deo odgovornosti. sto puta sam ovde pisao igra samo 4-2-3-1, da za to nema kvalitet, i licno bih voleo da je otisao jos letos. ali, nemojmo da se ostrvljujemo na coveka koji nas je uveo u dve lige sampiona i jednu ligu evrope. idi, hvala ti, ovo ce da bude tvoja kuca uvek. vrati se jednom. i to je to. realnost je da je ovaj tim mestvarno los i nekvalitetan. jel milojevic sada treba da ih nauci kako se prima lopta, jel on treba da ih nauci kako se dodaje? niko nikom ne moze da doda i niko ne moze da primi. upozoravamo ovde da je los tim, da su igraci koji su dovedeni kataklizmicni. pa da li je moguce da mrkela i terzic koji su bili ozbiljni igraci ne vide da ova pojacanja nemaju kvalitet ni za radnik iz surdulice? neophodno je prodati sve sto moze da se proda iz ovog tima, ali bukvalno sve, da se kupe dva ozbiljnija strana igraca i sve mlado sto valja u regionu i onda iz pocetka, mnogo je tesko.

Reply
Loki нов 27, 2019 at 19:53

E, sad onim frikovima sto su blebetali da je neverovatan uspeh sto smo dva puta usli u Ligu sampiona i nema veze sto smo bili najgori i najodvratniji (sa igrom) tim i sto smo bili fudbalska stoka za punjenje i ponizavanje. BOJE DA NISMO USLI!!!!! BOLJE!!!!!!!! Klub je izblamiran i obrukan kao nikad u istoriji!!! Zaradili smo pare..!_ Koje pare? Za kupovinu otpada koji niko nije hteo… Jel smo dogradili tribine, stavili nova svetla, uredili prilaz stadionu, sredili fasadu koja je ista 40 godina…Nismo! Pa, o kojim parama pricamo? Toaleti na stadionu su na nivou 19og veka…. Jesmo li s tim parama zadrzali LeTaleka, Kangu, Radonjica, Krsticica….? Ili Pjana, Terza i Miloje biraju s tim parama vile po Kipru i na Kolonakiju u Atini!? Zvezda 2007. u raspadu kao klub igra sa Bajernom srcem i borbenoscu(Sa Koromanom i Milijasom kao jedinim iole vrednim igracima) egal na Marakani i gubimo greskom golmana Randjelovica u 90 minutu 3:2….. Sve vreme bili bolji!!!! A glavni igrac u napadu nam bio Burzanovic, a iza njega dva jedina krstena igraca Koroman i Milijas (nijedan tada ni blizu reprezentacije), a na drugoj strani Lusio, Jansen, Van Bomel, Kros, Ze Roberto, Svajnstajger, Podolski, Klose…. Alo, frikovi, botovi i ostali sendvicari…Alo Miloje..Alo Terza…Alo bagro……tadasnja ekipa Bajerna mnogo skuplja od tadasnjeg tima Zvezde, nego sto je danasnji Bajern od danasnje Zvezde!!!! O cemu pricamo??? Ali to je bila Zvezda…srce na teren….pa kom opanci, kom obojci… Ovo danas…krs, otpad, bescasnici….jadnici koji ni poluraspalim Grobarima ne mogu da u dve utakmice upute udarac u okvir gola!!!! Bednici, nesrecnici, olosi – svi mars iz Zvezde…. Svi osim Borjana…nedostojni ste, mizerni, bede ljudske i igracke….

Reply
калуђерица1 нов 27, 2019 at 15:29

Прошле године смо у Београду тукли славни Ливерпул будућег првака Европе а ове године нас пуне како хоће…одбрана шупља, средина терена неповезана, напад јалов, право мучење, 90% посто играча нема квалитет за Звезду…Милојевић ће остати упамћен као тренер са највећим резултатски катастрофама…

Reply
Hadži Dragan NBG нов 27, 2019 at 14:14

Imam 56 godina i nikada Zvezdu nemoćniju i jadniju nisam gledao. Najveća fora što sam tako mirno stajao na stadionu i posmatrao ovu sramotu koju sam i očekivao. Pogrešio sam za jedan gol, mislio sam da ćemo izgubiti sa 5:0. Kaže Miloje da treba menjati, pa samozameni se, idi, jer ako si se ti pitao, a jesi za ove strance letos dovedene, pakuj se zajedno sa Mrkelom. Da ti Terza ne svira penale u našem prvenstvu bio bi na 5. mestu na tabeli.

Reply
Loki нов 27, 2019 at 13:31

E, sad onim frikovima sto su blebetali da je neverovatan uspeh sto smo dva puta usli u Ligu sampiona i nema veze sto smo bili najgori i najodvratniji (sa igrom) tim i sto smo bili fudbalska stoka za punjenje i ponizavanje. BOJE DA NISMO USLI!!!!! BOLJE!!!!!!!! Klub je izblamiran i obrukan kao nikad u istoriji!!! Zaradili smo pare..!_ Koje pare? Za kupovinu otpada koji niko nije hteo… Jel smo dogradili tribine, stavili nova svetla, uredili prilaz stadionu, sredili fasadu koja je ista 40 godina…Nismo! Pa, o kojim parama pricamo? Toaleti na stadionu su na nivou 19og veka…. Jesmo li s tim parama zadrzali LeTaleka, Kangu, Radonjica, Krsticica….? Ili Pjana, Terza i Miloje biraju s tim parama vile po Kipru i na Kolonakiju u Atini!? Zvezda 2007. u raspadu igra srcem i borbenoscu(Sa Koromanom i Milijasom kao jedinim iole vrednim igracima) egal na Marakani i gubimo greskom golmana Randjelovica u 90 minutu 3:2….. Sve vreme bili bolji!!!! A glavni igrac u napadu nam bio Burzanovic, a iza njega dva jedina krstena igraca Koroman i Milijas (nijedan tada ni blizu reprezentacije), a na drugoj strani Lusio, Jansen, Van Bomel, Kros, Ze Roberto, Svajnstajger, Podolski, Klose…. Aklo, frikovi, botovi i ostali sendvicari…Alo Miloje..Alo Terza…Alo bagro……tadasnja ekipa Bajerna mnogo skuplja od tadasnjeg tima Zvezde, nego sto je danasnji Bajern od danasnje Zvezde!!!! O cemu pricamo??? Ali to je bila Zvezda…srce na teren….pa kom opanci, kom obojci… Ovo danas…krs, otpad, bescasnici….jadnici koji ni poluraspalim Grobarima ne mogu da u dve utakmice upute udarac u okvir gola!!!! Bednici, nesrecnici, olosi – svi mars iz Zvezde…. Svi osim Borjana…nedostojni ste, mizerni, bede ljudske i igracke….

Reply
Србин са Космета нов 27, 2019 at 13:00

Тако је!
Почни од себе,буди човек поднеси оставку!
Она трагедија,слом,крах,катастрофа морају се неком „наплатити“. Прво твоја оставка,па онда десетак играча да се разјури и створи здрава основа,како се ништа слично никада не понови.

Reply
Mississauga нов 27, 2019 at 12:36

STOKO !

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 27, 2019 at 11:25

MARŠ IZ ZVEZDE BRUKO I SRAMOTO

Reply
Veteran Sever нов 27, 2019 at 13:50

Ovaj Miloje je odvratniji i veca ljiga od Alimpija, Tomica i Gavrilovica zajedno!

Reply
Delija do Bola нов 27, 2019 at 11:19

ima li ovaj covek obraza??? Rajko Mitic, Branko Stankovic, Sekularac, dr. Aca Obradovic, Slobodan Cosic, Miljan Miljanic, Bora Kostic i druge legende kluba se u grobu prevrcu…..

Reply
ivan niksic нов 27, 2019 at 10:32

Da u potpunosti se slazem ,da treba NESTO da se menja’, a to NESTO za pocetak ste Vi g-dine Milojevicu, vi prvo, pa vas (ne)strucni stab, pa skauti, pa pojedini igraci, pa sve redom, dok se ne odvoji zito od kukolja i stvari ne postave na svoje mjesto, a Najbolje za Zvezdu bi bila njena PRIVATIZACIJA, jer ovako vise ne ide, postaje besmisleno i nepodnosljivo, kao kuce koje se vrti u krug pokusavajuci da uhvati svoj rep, a vi ste pogubili i glavu i rep!!! Ono sinoc, ne poraz, no PONIZENJE bi svakog normalnog, slovesnog, casnog i ponosnog covjeka/trenera prirodno navelo da podnese ostavku i da ode, ali ocekujuci to od Vas jutros, kao moralni cin, opet ste se jutros ,ponizili’, ovoga puta sebe. Vjerovatno grijesim, jer stvari posmatram po sebi i jer bih ja tako bez ijedne sekunde dvoumljenja ucinio o bilo kom poslu i poziciji da se radi, jer poraz nije kraj, pad nije slom, ali dozvoliti sebi onakvu predstavu pred onolikim gledaocima na stadionu i sirom svijeta i poniziti tim, klub, legende kluba, navijace, kao nikad u istoriji, a ujutru izaci i reci samo ,pa nesto mora da se menja’, u principu sta je bilo, nista nije bilo, svako cudo za tri dana, prosto nije NORMALNO i nije LJUDSKI prihvatljivo! ,Sram i bruka zive dovijeka!’

Reply
zvezdas1981 нов 27, 2019 at 10:13

Miloje ako imas ponos daj ostavku . Niko nije ispred zvezde pa ni ti .

Reply
калуђерица1 нов 27, 2019 at 09:38

Једном речју ужас, катастрофа, сетио се да треба нешто да се мења, срамота…!!

Reply

Leave a Comment