Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

НЕКА СЕ НЕБО ОПЕТ ОТВОРИ!

Фудбалери Црвене звезде данас играју велику утакмицу против Бајерна! Дођи да испишемо историју заједно и да се небо поново отвори!

Чета Владана Милојевића пред собом има можда једну од најбољих екипа у Европи. Можда су богатији, вероватно имају тим пред којим би се многи уплашили, можда могу да освоје Лигу шампиона, али..

Дошли су у Београд. У наш град. Са намером да ураде исто што и Тотенхему и Олимпијакосу, да победе и узму три бода. Међутим, постоји једна битна разлика, а то сте:

ВИ!

Најбољи навијачи на свету! Пред којима су најбољи падали, где су најбољи стварани!

Приђи, чућеш бубњева звук, овде зидови још причају о хуку севера који не престаје, армије која сложно грми, овде зидови вечно ће причати о љубави између ње и нас – речи су који можда и најбоље описују „пакао“ наше Маракане!

Нека свако грло, свака душа и заједничко срце данас остваре велику победу! Заједно можемо много!
Сећамо се прошле године када су на крилима навијача наши момци савладали садашњег првака Европе Ливерпул. Када најскупљи голман Алисон и штопери попут Матипа и Ван Дајка нису могли да зауставе Милана Павкова. Сетите се првог гола. Тог центаршута Марка Марина и небеског скока Павкова за први гол, или бомбе са 20 метара коју је момак из Војводине упутио ка Алисону који је у тој ситуацији могао само да извади лопту из мреже.

Ви сте били ти који су им дали крила. Они, без којих сваки гол, свака радост, срећа или туга није пролазила. Увек уз Звезду!

Шампиони играју све док не победе!

Потребни сте им данас! Нема предаје, на дохват руке нам је европско пролеће, а имамо праву прилику да покажемо колико смо велики баш против европског гиганта какав је Бајерн!

Нека грми Маракана. Покажимо Немцима ко смо, одакле смо и чији грб и боје волимо! Треба да знају где су дошли. Морају да осете шта значи та љубав према црвено-белој боји!

И ЈЕСТЕ, НЕБО СЕ ОТВОРИЛО!
И ЈЕСТЕ, СТАДИОН ЈЕ ЕКСПЛОДИР’О!
ТО СЕ ДЕСИЛО, БРЕ!
И НЕК’ СЕ ПОНОВО ДОГОДИ!

The post НЕКА СЕ НЕБО ОПЕТ ОТВОРИ! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

Звездаш нов 26, 2019 at 23:06

Јесте, небо се отворило-чак 6 пута! Срамота је то што су дозволили милојевићу да од Звезде направи физички потпуно неспремну екипу. О тактичким бравурама и резонским изменама, неки други пут…

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 26, 2019 at 22:55

NIKO NA STADION DA NE DOLAZI DOK OVU DŽUKELU I POLA IGRAČA NE OTERAMO . SRAM VAS BRE BILO BAGRO JEDNA, VI STE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA NAŠEG SLAVNOG KLUBA

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 26, 2019 at 22:38

AJDE LJUDI DA U SUBOTU OTERAMO OVU DŽUKELU KOJA NAM JE VIŠE SRAMOTE NANELA ZA DVE GODINE NEGO ŠTO SMO IH IMALI U ISTORIJI.MILOJEVIĆU MARŠ NOĆAS IZ ZVEZDE DEBILU FOLIRANTSKI

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 26, 2019 at 22:29

SRAM VAS BRE BILO DŽUKELE JEDNE, MARŠ SVI IZ ZVEZDE

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 26, 2019 at 22:25

MILOJEVIĆU MARŠ IZ ZVEZDE DŽUKELO JEDNA

Reply
Veteran Sever нов 26, 2019 at 23:13

Pa, čekaj… Pa kako… Pa zar on nije gospodin… Zar nas Miloje nije uveo u Ligu Šampiona… Pa zar on nije trener koji je zapravo branio umesto Borjana one penale u kvalifikaciji… Pa zar on nije zeznuo Groblje tako što na dve utakmice smradovima nismo uputili loptu u okvir gola… a tek što je lansirao sijaset igrača… Car… Fujjjjjjj

Reply
Dragan нов 26, 2019 at 23:15

Veteran… Fuj i Terza, fuj i svi njihovi bedni Botovi i sendvičari…

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 26, 2019 at 23:28

JA NE ZNAM DA LI SE MENI OBRAĆAŠ I ZBOG ČEGA, DVE GODINE PIŠEM DA JE MILOJEVIĆ DŽUKELA KOJA NIŠTA O FUDBALU NE ZNA, KOJA UZIMA DEBELE PARE DA NAS BRUKA I U EVROPI I U DOMAĆEM PRVENSTVU U KOJEM SE BLAMIRAMO PROTIV SELJAČKIH AMATERSKIH EKIPA…REČE TERZIĆ ZA HRVATSKU ŠTAMPU DA SMO U PAR ZADNJIH GODINA ZARADILI 130 MILIONA EURA ?! PA GDE SU TE PARE AKO ZNAMO DA DUG NIJE VRAĆEN ? UZELA DRŽAVA ? POKRADENE ? DOVEDENI SU IGRAČI KOJI OSNOVNE STVARI U FUDBALU NE ZNAJU ,PRIMANJE I KONTROLA LOPTE,DUEL IGRU DA NE POMINJEM,OSEĆAJ ZA PROSTOR,KREACIJU. TVRDIM DA BI TSC, ČUKARIČKI ODIGRALI HRABRIJE,BOLJE…FAUL NE ZNAMO DA NAPRAVIMO A TO JE JEDINI NAČIN DA IGRAŠ PROTIV OVAKVIH EKIPA…OVO JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE

Reply

Leave a Comment