Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Неуспех кадета у дербију

Кадети Црвене звезде поражени су у утакмици 16. кола Кадетске лиге Србије у окршају са Партизаном резултатом 1:0. Наши таленти су остали на првом месту Кадетске лиге са 40 освојиних бодова.

Партизан – Црвена звезда 1:0 (0:0)

Судија: Зоран Широки.

Стрелац: Обрадовић у 57. минуту.

Партизан: Гочманац, Бојат, Јевтић, Станковић, Обрадовић, Илић, Јовановић (од 50. Остојић), Петковић (од 86. Мулић), Крстић (од 90. Миловановић), Петровић (од 84. Ђорђевић), Мићић ( од 65. Влаховић).

Црвена звезда: Ћопић, Крстић, Радојевић (од 46. Лазић), Д. Петровић, Ђурић, Милетић, Ћурић (од 68. Н. Митуљикић), Станковић (од 63. Боровић) , Лазетић, Ј. Митуљикић (од 19. Бранковић), Кнежевић (од 83. Б. Петровић).

Изабраници Марка Неђића после десет везаних победа доживели су пораз од екипе Партизана. Иако је наш тим био много доминантнији, нарочито у првом делу, три бода су остала на Телеоптику.

Прво полувреме отворио је наш тим одличном приликом за Јована Митуљикића у другом минуту, али је голман домаћих био бржи од нашег офанзивца и покупио лопту. У 7. минуту Ћурић је после соло продора упутио снажан, али непрецизан ударац. Следећа права прилика на мечу била је за Кнежевића у 15. минуту, који је пробао да искористи додавање Станковића, међутим ударац Звездиног нападача са ивице шеснаестерца је отишао поред гола. У 18. минуту Партизан је имао стопостотну прилику, када је Крстић обишао нашег голмана и шутирао на празан гол, али је Давид Петровић стигао до лопте и отклонио опасност.

Играо се 26. минут када се Лазетић сјајно снашао у шеснаестерцу гостију и окренуо Обрадовића, који га том приликом руши на земљу, а судија Широки оправдано показује на белу тачку. Капитен екипе Андреј Ђурић је преузео одговорност, али је његов недовољно јак ударац укротио Гочманац. У 34. минуту је велику прилику имао Марко Лазетић. Изашао је сам пред голмана Гочманца, обишао га и шутирао у празну мрежу, али је Обрадовић стигао до лопте и са гол линије је избацио у корнер. До краја полувремена Звезда је константно нападала и била много бољи ривал, али није било гола. 0:0

Други део меча започет је организованом игром нашег тима. Наши кадети су пробали преко крилних играча да дођу до конкретне шансе за гол, али су домаћи дефанзивци правовремено интервенисали. У 57. минуту Партизан је дошао до вођства. После центаршута из корнера Обрадовић је био највиши у скоку и главом савладао голмана Ћопића (1:0). Пробао је Станковић у 62 минуту одличним ударцем са леве стране, али је Гочманац неутралисао овај покушај.

Уследио је период лошије игре и једних и других, без завршног паса, осетио се и мали умор код играча. Наш тим је преко Лазића и Бранковића креирао нападе, али без конкретног шута на гол.У 81. минуту одличан ударац Бранковића са 18 метара поново је Гочманац неутралисао. Голман Партизана је најзаслужнији што у мрежи вечитог ривала није било голова. Влаховић је у 83. минуту изашао сам пред Ћопића, али се наш чувар мреже истакао сјајном интервенцијом. Домаћи су одуговлачили у последњим минутима меча, па наш тим није имао превише времена за нападе. У надокнади времена Бранковић је из слободног ударца погодио пречку, лопта се одбила ка петерцу, али у тој гужви наши фудбалери нису успели да постигну погодак.

Иако су наши момци поражени у дуелу са вечитим ривалом, идаље се налазе на првој позицији Кадетске лиге Србије са 40 освојених бодова.

The post Неуспех кадета у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment