Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Добар отпор јуниора недовољан за победу

Јуниори хокејашког клуба Црвена звезда одиграли су данас прву од две утакмице против екипе Триглава. У једној одличној и напетој утакмици гости из Крања су славили минималним резултатом 2:3. Ипак, сутра је прилика за реванш, а верујемо да ће изабраници Николе Бере учинити све да обрадују своје верне навијаче.

СКХЛ Црвена звезда – ХК триглав 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

У првој трећини ове утакмице мреже Нила Битна (Звезда) и Гала Ремшкара (Триглав) нису се затресле. И Звезда и Триглав имали су по играча више током првих 20 минута, али нису успели даискористе предност на леду.

У другој трећини црвено-бели након само минут и 3 секунде игре долазе до водства од 1:0. Стрелац је био Страхиња Вдовић, а асистирао му је Алекса Гвозденовић. Ипак, гости преко Јуре Јелара у 30. минути долазе до изједначења од 1:1, да би резултат у потпуности преокренули преко Ожбе Шлибара у 33. минут када је на семафору стајало 1:2.

У последњем периоду Звездини јуниори су учинили све што је у њиховој моћи да дођу до победе, али нису успели. До гола гостију у 51. минути видели смо доста искључења али су гости били присебнији и голом давида Клеменчича повели са 1:3. Није прошло ни 10 секунди од гола гостију, а Звездини оклопници су затресли мрежу Ремшикара. стрелац за 2:3 био је Алекса Гвозденовић. Ипак, до краја црвено-бели нису имали ни снаге ни среће да барем дођу до изједначења, па им остаје да сутра дају све од себе у покушају да остваре своју другу овосезонску победу.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment