Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Против Валенсије у хали „Александар Николић“

Кошаркаши Црвене звезде мтс након две везане гостујуће утакмице у Евролиги, враћају се кући, а у утакмици 11.кола најелитнијег европског такмичења дочекују екипу Валенсије прошлогодишњег ривала у Евркупу и освајача тог такмичења.

Црвено-бели ће тај меч због заузетости „Штарк Арене“ одиграти у хали „Алексадар Николић“ у четвртак од 19 часова, али та чињеница неће утицати на комфор свих који су купили сезонске улазице КК Црвена звезда мтс, али и евролигашких пакета који важе само за „Штарк Арену“ и који ће за ову прилику са својим картама моћи да уђу у халу“Александар Николић“.

Сви власници патека карата за утакмице Еуролиге у „Штарк Арени“ имаће овај пут своје место у Хали Александар Николић из разлога што пребацивање из Штарк Арене у Халу А.Николић није планирано.

ТРИБИНА НИВО 400 ће бити на трибинама А и Б Хале Александар Николић и то ТРИБИНА НИВО 400- СЕВЕР УЛАЗИ НА ТРИБИНУ Б, док НИВО 400- ЈУГ УЛАЗИ НА ТРИБИНУ А.

Власници сезонских карата за ниво 200- ЛОЖА СЕВЕР НИВО 200 УЛАЗЕ НА ПАРТЕР 4, Хале Александар Николић.

Власници сезонских карата улазе на своје улазе, као и до сада, без промена.

Због промене дворане, КК Црвена звезда мтс пустиће у продају минималан број појединачних карата за ову утакмицу. Велики број сезонских карата и пакета, већ умногоме попуњава капацитет Хале А. Николић од 8.500 места колико поседује.

До самог сусрета детаљно ћемо информисати све заинтересоване о свим техничким детаљима, почетку продаје ограниченог контигента дневних карата, и свим осталим сервисним информацијама које се тичу утакмице Црвена звезда мтс – Валенсија.

КК Црвена звезда мтс

The post Против Валенсије у хали „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment