Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Максималан учинак наших талената

Бисери који стасавају на теренима иза југа Маракане су током викенда на дванаест утакмица остварили исто толико победа.

Омладинци Црвене звезде савладали су ОФК Београд на Карабурми (4:1) и на најбољи могући начин направили увертиру пред вечити дерби који се игра у наредном колу. Главни актери меча били су нападачи Урош Миловановић и Борисав Бурмаз који су са по два поготка потписали победу екипе Славољуба Ђорђевића. Убедљиви су били и јуниори који носе дрес Графичара савладавши Раднички из Ниша резултатом 6:1. Двоструки стрелац био је Никола Њамцуловић, а мрежу Нишлија погађали су и Вукан Ђорђевић, Едвин Елевен, Петар Јованов и Урош Ђуричковић.

1. Црвена звезда- 12 победа и 3 ремија- 39 бодова (гол разлика 45:8)

2. Бродарац- 11 победа, 2 ремија и пораз- 35 бодова (гол разлика 33:15; утакмица мање)

3. Партизан- 9 победа, 2 ремија и 4 пораза- 29 бодова (гол разлика 35:18)

————–

8. Графичар- 7 победа, реми и 7 пораза- 22 бода (гол разлика 35:25)

Читав плен са гостовања из Нишу донели су кадети које са клупе предводи Марко Неђић. Савладан је Реал резултатом 3:0 головима Марка Лазетића, Николе Кнежевића и Богдана Петровића, а наше таленте рођене 2003. године, такође у следећем колу очекује сусрет са вечитим ривалом. Кадети Графичара успели су да од 0:2 стигну до 5:2, чиме је тим Николе Ђуровића показао феноменалан карактер. Два гола постигао је Давор Ракић, а погађали су још Игњат Брајић, Павле Огњеновић и Михајло Исаиловић.

1. Црвена звезда- 13 победа, реми и пораз- 40 бодова (гол разлика 61:11)

2. Партизан- 10 победа, 3 ремија и 2 пораза- 33 бода (гол разлика 49:16)

3. Чукарички- 9 победа, 3 ремија и 3 пораза- 30 бодова (гол разлика 48:17)

————–

8. Графичар- 6 победа, 4 ремија и 5 пораза- 22 бода (гол разлика 26:35)

Фудбалери Графичара савладали су Будућност из Добановаца резултатом 2:0, чиме су наставили серију добрих резултата. Марко Контар и Југ Станојев, фудбалери који су летос били део и припрема првог тима, постигли су голове којим је тим Милије Жижића поново дошао на врх табеле.

1. Графичар- 10 победа, 5 ремија и 5 пораза- 35 бодова (гол разлика 29:19)

2. Златибор- 9 победа, 8 ремија и 3 пораза- 35 бодова (гол разлика 18:12)

3. Металац- 10 победа, 3 ремија и 6 пораза- 33 бода (гол разлика 29:26)

Екипа коју са клупе предводи Влада Вучић савладала је Рад резултатом 3:0. Двоструки стрелац за наше млађе кадете био је Николашевић, а мрежу „грађевинара“ погађао је и Шљивић. Убедљиви су били и млађи кадети Графичара савладавши ДИФ резултатом 4:0, головима Ћирића, Ђуричића, Маркова и Јаношевића.

Врло ефикасни били су наши пионири. Селекција коју предводи Срђан Бугарски је савладала Интернационал резултатом 9:0, а у првом плану били су нападачи рођени 2005. године- шестоструки стрелац Андреј Шкобаљ и троструки стрелац Стефан Видаковић. Пионири Графичара савладали су БСК у Борчи резултатом 2:1, а мрежу домачина погађали су Вељовић и Иванковић.

Млађи пионири Црвене звезде наставили су да бележе добре резултате, а овог пута побеђен је Бродарац резултатом 5:2. Двоструки стрелац на мечу био је Тошић, а прецизни су били и Ђорђевић, Василић и Макевић.

Петлићи Црвене звезде савладали су ФК Оле резултатом 5:2, упркос томе што су имали два гола заостатка. Прецизни за тим Уроша Урошевића били су Костов, Штулић, Јовичић, Петковић и Петрушев. Врло убедљива је била и најмлађа такмичарска селекција Графичара која је тријумфовала 9:0 против Колубаре у Лазаревцу, головима Топаловића (два), Марића (два), Грујића, Крстића, Милосављевића, Поповића и Микетића.

The post Звездини бисери – Максималан учинак наших талената appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment