Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Шта ће бити са вечитим дербијем ветерана?

Као што знате, наш портал прати апсолутно сва дешавања око Хокејашког клуба Црвена звезда, па тако и утакмице ветерана.

Наиме, вечерас је требао да буде одигран други вечити дерби ветерана у овој сезони Прве Б лиге. Али након што су црвено-бели оклопници славили у првој утакмици, као гости, резултатом 9:4, црно-бели су уложили жалбу која се односила на играча Немању Николића и тражили су да се утакмица региструје у њихову корист.

Како директор такмичења, Богдан Дабовић, није нашао никакве неправилности око играња Немање Николића за Црвену звезду, одбио је жалбу екипе Партизан Краљеви и утакмица је регистрована постојећим резултатом.

То је очито разљутило вечитог ривала који се уопште није јавио око одигравања вечерашњег сусрета у којем су они требали да буду домаћини. У разговору са неким људима из екипе ветерана речено нам је да се још ништа не зна око те утакмице. Наиме, питање је да ли ће утакмица бити одложена или ће се, како правила налажу, регистровати службеним резултатом 5:0 за црвено-беле.

Ако идемо логиком која је примењивана на млађе селекције, где су све три утакмице Звезде и Партизана регистроване за комшије, онда се надамо да ће директор такмичења урадити исту ствар и везано за ову утакмицу.

(иѕвор: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment