Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Црвено-бели пали у завршници дуела у Шапцу

Ватерполисти Црвене звезде доживели су пораз од Шапца резултатом 10:9 у 8. колу Триглав Регионалне лиге.

Црвено-бели су добро почели меч, повели са 4:2, а онда је уследио преокрет Шапчана. Са три гола су стигли до вођства, изједначио је Вукичевић, али су на полувреме домаћи отишли са минималним вођством.

У наставку Звезда није успела да ухвати прикључак, па је после треће четвртине Шабац имао вођство од 9:7. Средином последњег периода игре наша екипа је головима Касума и Гусарова успела да изједначи. Ипак, у самој завршници меча домаћи су затресли мрежу Виктора Иванова и долазе до тријумфа – 10:9.

По два гола за Црвену звезду постигли су Петар Касум и Милош Вукичевић. У листу стрелаца уписали су се и Танкосић, Милојевић, Аџић, Јанковић и Гусаров који су дали по један гол.

Наши ватерполисти су и поред пораза задржали 5. место на табели Регионалне лиге. Следи пауза у регионалном такмичењу које се наставља у фебруару наредне године, а црвено-бели се окрећу завршном турниру Купа Србије које је на програму 30. новембра и 1. децембра.

ШАБАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 10:9 (2:4, 4:1, 3:2, 1:2)

Шабац – Градски базен. Судије: Иван Раковић и Вук Миловић. Играч више: Шабац 11(5), Црвена звезда 14(6).

ШАБАЦ: Филиповић, Ераковић, Марковић 2, Репановић, Рамирез, Васић 2, Рогач, Илић, Васовић, Вучинић 2, Матковић, Велкић 2, Вукадиновић, Радуловић 2.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум 2, Глигоријевић, Васин, Милојевић 1, Аџић 1, Јанковић 1, Рађен, Вукичевић 2, Гусаров 1, Радовић, Иванов, Шулц. Тренер: Игор Милановић.

The post Црвено-бели пали у завршници дуела у Шапцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment