Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Млади су будућност Црвене звезде“

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић у разговору за Звезда ТВ истакао је да су деца, која се школују у нашој Омладинској школи, будућност клуба и да преданим радом сигурно их чека заслужена награда.

Млади таленти имају одличне услове за рад. Навијачи чекају неку нову Звездину децу, а наш клуб ради на оформљавању академије.

Пројекат академије мора се реаилизовати у постепеним фазама. Велики број деце је овде на школовању. Имамо добру концепцију са излазним годиштима јер смо са фудбалским клубом Графичар у таквим односима да су они практично Б тим Црвене звезде. Цела та прича је формирана тако, да ће кроз такмичења и у нашем клубу, млади таленти које имамо моћи да се усаврше и кроз рад у Графичару – нагласио је Мијалиловић.

Председник Мијаиловић је истакао огроман значај Омладинске школе, која је један од најважнијих фактора развоја нашег клуба.

Рад Омладинске школе је један од главних стубова одрживости функционисања Црвене звезде. Располажемо са доста талентованих, младих фудбалера. Настојимо да унапредимо стручни рад у тој мери да се они одшколују и да њихов таленат иде у правом смеру. Свим младим момцима који дођу у Црвену звезду бих поручио да једино рад, залагање и правилан однос према фудбалу може их учинити да постану оно што су желели.

Осврнуо се и на велики тријумф изабраника Славољуба Ђорђевића у Омладинској Лиги шампиона.

Фантастичан успех, али то њима мора да буде подстрек да идаље напорно раде и стичу знања. Једна утакмицу јесте велика школа и огроман успех, али Звезда тражи континуитет. Увек и против било кога, императив је победа и верујем да то ови млади момци треба да схвате. Они су будућност Црвене звезде – закључио је председник клуба Светозар Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Млади су будућност Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Dejo нов 20, 2019 at 23:24

Vrijeme je da na mestu Presednika Crvene Zvezde dodje Vladimir Jugovic pa on da napravi novu upravu Crvene Zvezde i novog trenera Crvene Zvezde uz cistku igrackog kadra Crvene Zvezde

Reply
Loooka нов 15, 2019 at 13:11

Da, da, da, a nismo pošteno nekog omladinca izbacili i pružili mu poštenu priliku još od Račića i Marka Grujića. Nego, šta je sa objavama sa drugih sajtova da se sprema transfer mladog krila Miloša Pantovića u Sporting za neka 2-3 miliona? Je li nam i taj ne valja i je li nema mjesta i za njega pored čitave magične klupe na kojoj su Simić, Jevtović, Vukanović…? Je li nije zadovoljio u debiju protiv Trepče? A dajem glavu da bismo sad dobili Javor da je baš Pantović igrao umjesto Ivanića! Zašto se i za njega ne sprema novi ugovor kao za ove, ako to što se šuška oko prodaje nije istina? Terzić je govorio da se Jović morao prodati, u redu. Prodali su i Joveljića, kao, zbog… aj nebitno, i to nekako prođe. Sada smo treću godinu zaredom u Evropi, a drugu u Lš i jesmo li i dalje pod MORANJEM da za siću prodajemo svoje najmlađe i najbolje? Krpi budžet sa omladincima i kupuj istrošene strance! Bože sačuvaj

Reply
Dejo нов 15, 2019 at 12:31

Nemojte da prodajete Zvezdinu decu ,sto se tice trenera Crvene Zvezde Milojevica nek ga Piksi Stojkovic nasledi u Crvenoj Zvezdi ako treba da ode Milojevic jer je Piksi Stojkovic pravo resenje za naslednika Crvene Zvede a ima i Rajevac .Treba da se jos vise radi na marketingu Crvene Zvezde i da se vrate bivsi igraci u Crvenu Zvezdu

Reply
Loooka нов 15, 2019 at 12:50

Kakav crni Rajevac…

Reply
Dejo нов 20, 2019 at 23:19

Loooka taj Rajevac ima sjajne rezultate i bio bi bas dobro resenje za Crvenu Zvezdu pa ti ga tako nazivaj inace on je vece trenersko ime od Milojevica

Reply
dusan нов 14, 2019 at 23:34

buducnost zvezde su zander, la para, kanjas i ostali genijalci, a medju njima i ovaj senilni besmisleni coveculjak

Reply
Mississauga нов 14, 2019 at 22:15

Isto priča i Terza od kada je došao u Zvezdu, a svu decu prodadoste !
Ne znam , koga lažete ??

Reply

Leave a Comment