Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Боровић, Бубањ, Шкобаљ, Ђорђевић, Костов

Таленти који наступају за млађе селекције нашег тима су током викенда остварили осам победа, један реми, а на четири утакмице су били поражени. Посебно расположени били су наши нападачи- Марко Боровић, Матеја Бубањ, Андреј Шкобаљ, Лука Ђорђевић и Василије Костов.

Омладинци Црвене звезде су се након тријумфа над Тотенхемом у Лиги шампиона за фудбалере до 18 година, вратили обавезама у домаћем првенству. Феноменалну партију изабраника Славољуба Ђорђевића крунисали су головима Радуловић, Пантовић и Матић. Омладинци који носе дрес нашег развојног тима су ослабљени за неколико стандардних играча кренули у Крушевац и изгубили од Напретка (1:3), а почасни погодак за чету Дејана Симића дело је капитена екипе- Лазара Поповића.

1. Црвена звезда- 11 победа и 3 ремија- 36 бодова (гол разлика 41:7)

2. Бродарац- 10 победа, 2 ремија и 1 пораз- 32 бода (гол разлика 30:13; утакмица мање)

3. Партизан- 9 победа, 2 ремија и 3 пораза- 29 бодова (гол разлика 33:15)

————

9. Графичар- 6 победа, 1 реми и 7 пораза- 19 бодова (гол разлика 29:24)

Кадетска селекција нашег тима била је врло убедљива и савладала Вршац резултатом 7:1. Посебно инспирисан са четири постигнута поготка био је Марко Боровић, а мрежу противника погађали су још Никола Кнежевић, Никола Станковић и Марко Лазетић. Графичар је поражен од Кикера у Краљеву (0:2), а Никола Ђуровић није могао да рачуна на репрезентативце Матеју Глушчевића, Луку Стојановића и Игњата Брајића.

1. Црвена звезда- 12 победа, 1 реми и 1 пораз- 37 бодова (гол разлика 58:11)

2. Партизан- 9 победа, 3 ремија и 2 пораза- 30 бодова (гол разлика 46:16)

3. Чукарички- 9 победа, 2 ремија и 3 пораза- 29 бодова (гол разлика 48:17)

————

11. Графичар- 5 победа, 4 ремија и 5 пораза- 19 бодова (гол разлика 21:33)

Сениорски тим Графичара је у врло узбудљивој утакмици успео да савалада крушевачки Трајал. Резултат је био 3:1, а голове су постизали Видић, Маронг и Ђорђевић, чиме су изабраници Милије Жижића показали да су поново у доброј форми.

1. Кабел- 9 победа, 6 ремија и 3 пораза- 33 бода (гол разлика 22:14)

2. Златибор- 9 победа, 6 ремија и 3 пораза- 33 бода (гол разлика 17:11)

3. Графичар- 9 победа, 5 ремија и 4 пораза- 32 бода (гол разлика 26:16)

Млађи омладинци Графичара поражени су од Рада резултатом 2:3, а мрежу “грађевинара” тресли су Андрија Милошевић и Алекса Стојковић.

Млађи кадети Црвене звезде били су веома ефикасни и савладали Локомотиву из Железника резултатом 6:1. Радост екипи Владимира Вучића донели су Бубањ два пута (уз четири асистенције), потом Николашевић, Шљивић, Бошковић и Митић. Млађи кадети Графичара ремизирали су против Б тима Вождовца, а погодак за нашу филијалу постигао је Урошевић.

Ефикасни су били и црвено-бели пионири и са осам голова у мрежи испратили Раднички са Новог Београда (8:0). Главни актер утакмице био је троструки стрелац Андреј Шкобаљ, а погађали су и Ергарац, Чоаџија, Недељковић, Гојков и Светозаревић. Показали су и пионири Графичара карактер, јер су успели да преокрену резултат и на послетку тријумфују против Локомотиве головима Вељовића и Димића.

Екипа Милорада Вилотића остварила је још једну победу, а овог пута је савладан Интернационал резултатом 10:0. Три поготка дело су Ђорђевића, два пута у стрелце су се уписивали Тошић и Стојковић, а по једном Макевић, Василић и Младеновић. Б тим наших млађих пионира је поражен резултатом 1:2 од Олимпика, а погодак за тим Бојана Маћешића постигао је Ђуришић.

Црвено-бели петлићи су такође били без грешке јер су сјајном игром савладали батајнички БСК резултатом 9:0. Четири гола постигао је Василије Костов, два Давид Петрушев и Душан Јовичић, а у стрелце се уписао и Лука Јовановић.

The post Звездини бисери – Боровић, Бубањ, Шкобаљ, Ђорђевић, Костов appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment