Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гајић: Пријаће нам пауза

Десни бек црвено-белих Милан Гајић изнео је утиске после одигране утакмице 16. кола Суперлиге Србије против екипе Јавора која је завршена нерешеним резултатом.

Екипа Јавора одиграла је добру утакмицу. Трудили су се да прескачу средину терена и проналазе нападаче дугим лоптама. Знали смо то, очекивали смо такав њихов приступ и добро одговорили. Мислим да смо у првом полувремену несмотреностима и грешкама које не би требале да нам се дешавају стварали беспотребну нервозу. Таква једна грешка нас је коштала примљеног гола што нам је касније отежало да се вратимо. Осим тог поготка играча Јавора мислим да смо генерално контролисали утакмицу. Имали смо преко двадесет шутева, промашивали изгледне прилике, међутим то је фудбал. Деси се овакав дан, када ником из екипе не полази за руком. На крају смо успели да изборимо бод на тешком гостовању– истакао је Гајић.

Осврнуо се бек црвено-белих на напоран ритам утакмица као и на предстојећу паузу због обавеза у националним селекцијама.

Чињеница је да играмо на свака три дана. Изузетно је тешко у таквим околностима бити максимално спреман у сваком моменту, али професионалци смо и навикнути смо на то. Сигурно да сви ми волимо када има доста утакмица а што мање рада на тренинзима. Имамо довољан број играча који су спремни у сваком тренутку да заиграју, тако да умор не може да буде оправдање за лош резултат у Ивањици. Пријаће нам свима репрезентативна пауза. Наредне среде већ играмо куп против Мачве, пауза је дошла у правом тренутку како бисмо се одморили и припремили за завршни део полусезоне – поручио је Милан Гајић.

The post Гајић: Пријаће нам пауза appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Trener нов 12, 2019 at 10:52

Ahahahaaa…

Reply
Zvezdan нов 12, 2019 at 10:23

Tebi će posebno prijati, ti si mnogo opasan igrač- odigrao si 4 cele utakmice zadnje dve godine!

Reply

Leave a Comment