Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Нисам задовољан резултатом“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић сумирао је утиске после првог ремија у Суперлиги Србије ове сезоне.

 

– Изузетно динамична утакмица, нажалост завршена је нерешеним резултатом. Имали смо доста шанси које нисмо искористили. Фудбалери Јавора одиграли су добру утакмицу. Играли су дисциплиновано, имали доста прилика за гол. Био је изузетно леп амбијент, одлично навијање. Утакмица је била права првенствена. Сигурно је да нисам задовољан резултатом, очекивао сам више од својих играча. Морамо да анализирамо шта је недостајало данас и да се окренемо наредним изазовима – истако је шеф стручног штаба црвено-белих.

Говорио је Владан Милојевић и о периоду без такмичарских дуела који их очекује због репрезентативне паузе.

– Данашњом утакмицом против Јавора завршили смо један циклус. Имаћемо времена да се одморимо, напорно радимо на тренинзима и дамо све од себе да у добром раположењу завршимо први део сезоне. Нашем противнику желим пуно среће у наставку првенства. Пре утакмице сам истакао да је Јавор веома добра екипа, одлично вођена и то се данас показало –закључио је Владан Милојевић.

Повезане вести

19 comments

delije sever нов 12, 2019 at 21:47

Za ovog mangupa što je napisao da se krijem iza imena.Govedo dok mi ostavljamo srce,dušu i telo na tribini vi goveda jedna samo znate da pljujete po igračima i upravi.Ajde zamislite se malo,zamislite da neigramo evropu i da smo kojim slučajem 3 pa vi bi onda obesili igrače i upravu kad ovako seratori jedni samo kenjate protiv njih.

Reply
delije sever нов 11, 2019 at 17:12

Za marka i darka!Namerno vam pišem malim slovom pošto ni ime netreba da vam se spomene gnjido jedne majmunske i glupe.Koga će biti briga ako ne nas koji smo stalno na Severu majmuni jedni šljamski.Pa nemate pravo da komentarišete ništa pošto Stadiona u životu niste videli.Vi neznate ni gde ste probušeni a ne o našoj Zvezdi nešto da pišete slepci bre jedni.Svi na stadion jel igra naša Zvezda Šampionnn.Sve je ovo dobro a biće i bolje samo za vas debile kritičarske nikad neće biti dobro.Mi jedemo sendviče,uz Terzu smo,idemo na tribinu a vi ološi jadni marko i darko vas i vaši nevole kod vaše kuće.

Reply
delije sever нов 12, 2019 at 10:17

Ja sam nula, krijem se iza imena grupe, jer sam miš plašljivi. Ja sam niko i ništa, jer moje ime nikom ništa ne znači. Ja sam klošar, pljujem ljude, vređam, glup sam, polupismen, blago retardiran- ja sam toliko jadan da ne smem ni da se potpišem. Ja sam gubitnik.

Reply
Marko нов 11, 2019 at 12:37

Koga briga majmune nepismeni, što si ti bio u Lučanima i Ivanjici?! Nemoj da vređaš ljude, koji misle svojom glavom debilčino

Reply
mitar нов 11, 2019 at 11:50

Vratite na zimu Mihajla Ristica iz Monpeljea , nase dete a strasno dobar igrac , tamo ionako nema minutazu a nije ni mnogo skup.

Reply
Звездаш нов 11, 2019 at 11:09

Што више он „анализира“ и „извлачи поуке“, ми све горе и горе играмо…

Reply
Otpisani101 нов 11, 2019 at 09:06

Moramo da budemo objektivni…da zvezda igra spor,defanzivan i dosadan fudbal to stoji…da je milojevic i njegova taktika glavni krivac i to je istina…ali ono sto su promasili ben i boaci je neverovatno…ne moze milojevic biti krivac za te promasaje jer boljih napadaca nema…imali smo 4-5 stopostotne sanse ali dunsteri ne mogu ni prazan gol da pogode…treba isto reci da je simic odlicno odigrao…kada je simic ocajan i ja ga pljujem ali kada je dobar treba to i pohvaliti…

Reply
Delija do Bola нов 11, 2019 at 12:55

Simić je uz, Marina i Vukanovića naš najbolji napadač!!!! Niko ne pominje da je u proslom prvenstvu statističkih bio naš UBEDLJIVO najbolji napadač po asistencijama i datim golovima. LAKO PROVERLJIVO! Ali napravljena je atmosfera, pogurana od strane Terzinih i Milojevih instagram botova, da se bukvalno povraća na Zvezdinu decu(zamislite da je Simić promašio ono što je Ben promašio u 93 minutu… Auuuu, kakvo bi to giljotiranje Simića bilo), da se na silu oteraju Srnić, Savić, Žule i tako totalno ubije hemija ekipa, ubije energija, ubije sistem da igrači izlaze na teren sa „nožem u zubima“… Da se razumemo ne radi se o igračima neke ekstra klase, ali… S druge strane imamo strane igrače koji su dno dna, bašibozluk, otpaci sa evropske fudbalske trpeze i pitanje: kakvi smo mi navijači, ljudi, narod kada histerično pljujemo naše, a veličamo neke čobane, strance pokupljene s konca i konopca… Letakek, Kanga, Donald i donekle Vijera su bili pravi igrači… Ovo sad što imamo je horor!!!

Reply
delije sever нов 11, 2019 at 08:12

Kritičari ajmo samo napadajte i samo pucajte to jedino znate.Pa nepobeđuju ni Psž,Bajern,Barsa i Real stalno.Bajern izgubi prošlo kolo 5-1,Psž od tamo nekog Bresta 2-1…Barsa nedobije Slaviju…Real i Juve se non stop muče pa šta bi za njih onda vi rekli a imaju svi u timu po par igrača koji vrede milijarde eura i nepobeđuju non stop.Liga šampiona za naš fudbal je neki drugi nivo i treba da smo srećni da smo tu uopštei ponosni a vi očigledno jedva čekate da samo nešto laprdate i kritikujete,e jadni ste i bedni da nemožete betniji biti.Ko je danas gledao utakmicu mogao je da vidi da smo realno morali dati jedno 5,6 golova a da nepričam o sudiji koji poništi čist gol i svira 3,4 ofsajda koje je on samo video.Nezaboravite da je Javor iz jedne prave akcije i to naše greške dao nama gol i posle toga je imao 2,3 neka slučajna šuta na gol i ništa više.Jednostavno takav dan kad stvaraš šanse a lopta neće u gol.Pogledajte tabelu da 2,3,4 bežimo 8 i 9 bodova pa vam i to nevlja,nevalja vam što igramo Ligu šampiona,pa šta bre vama onda valja iskonplesirani jedni bre kreteni koji znate samo da pljujete iz kuće i stana a Marakanu niste nikad ni videli.Ja sam taj koji ide i u Ivanjicu i u Lučane i dođe kad su Bajern i Totehem na Marakani a gde ste bre vi gnjide jedne one kritičarske…Igrači i upravo glavu gore na zaslužen odmor i u nove izazove i pobede pa nismo mi mašina da svakog pobeđujemo a vi kritičari se zapitajte dali smete od vaših žena i devojaka da nešto kažete kući pa lečite komlekse preko ovih komentara…Pa zar mislite da vas neko sluša pajvani jedni glupi…Bravo za Delije još jednom…Vidimo se uskoro na Stadionima a vi kreteni jedni se spremite da opet pljujete a možete ga da nelajem na šta mislim da nam uradite…Po zimi,suncu snegu ili košavi…Volimo te Zvezdo ma gde bila ti…pravi Delija veran je ko pas,pas uvek Zvezdo računaj na nas!

Reply
Darko нов 11, 2019 at 12:57

Kako si savršeno glup i jadan Tetzina botino sendvučarska! Kako te bar malo nije sramota!

Reply
VLADIMIR нов 10, 2019 at 21:36

sefe,napravio si uspeh prethodne tri sezone,lepote nije bilo ali rezultat je najvazniji,meni se cini da smo poceli da stagniramo i padamo,nema napretka u igri,kriv si i ti i uprava,navijaci te gotive ali nemoj dozvoliti da te valjaju po blatu,namazan si i znas sta treba da uradis…ako si pametan i imas morala…

Reply
Delija do Bola нов 10, 2019 at 21:19

Na čemu je ovaj čovek..?

Reply
dusan нов 10, 2019 at 18:34

nemoj, sefe, tako! rezultat je ODLICAN kako smo igrali. jedva ga daodsmo i ti nisi zadovoljan. ja sam prezadovoljan. sto sad ne objasnis o budzetu i kako su oni neka druga planeta. po budzetu mi bi za javor trebalo da budemo galaktika. ali, nismo. zasto? gde su ti one sumanute paralele sa ferarijem?

Reply
Darko нов 10, 2019 at 20:37

Najodvratniji igrač u istoriji Zvezde, Ivanić, ima veću godišnju platu nego ceo tim Javora!!!! Hajde sad Miloje pričaj o razlici u budžetima i Fetariju… Po tvojim aršinima, mi smo danas trebali da pobedimo Javor sa 11:0….

Reply
Горан 241969 нов 10, 2019 at 18:29

Нешто овде дефинитивно не функционише како би требалои мислим да је време да се нешто промени да се направи рез.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 10, 2019 at 18:03

ti jesi i nisi al mi smo tuzni kako igramo i na sta licimo..ajde jarane sve najbolje u karijeri

Reply
Hadži Dragan NBG нов 10, 2019 at 20:28

Ide reprezentativna pauza, a on danas odmara Marina??? Ovaj Miloje se sve više gubi u sopstvenim zamkama. Totenhem za nas galaksija, a šta smo onda mi za Javor?

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 10, 2019 at 20:43

brate Hadzi meni ovde nesto opasno smrdi…forsiranje igraca koji apsolutno nisu ni za beogradsku zonu,izostavljanje marina ..igra je toliko d.ebilska i odvratna da ubedljivo imamo najlosiju igru

Reply
Mississauga нов 10, 2019 at 17:44

Ni mi nismo zadovoljni s tobom. Kupi prnje i ODLAZI !!!

Reply

Leave a Comment