Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети бројали до седам

Кадетска селекција Црвене звезде, предвођена тренером Марком Неђићем, остварила је нову убедљиву победу над екипом ОФК Вршац резултатом 7:1.

Црвена звезда – ОФК Вршац 7:1 (4:0)

Судија: Јелена Међедовић. Стрелци: Боровић у 9, 11, 37. и 49, Кнежевић у 42, Станковић у 47. и Лазетић у 58. минуту за Црвену звезду, а Главинић у 71. минуту за ОФК Вршац.

Црвена звезда: Ћопић, Лазић, Икановић (од 68. Радојевић), Крстић, Ђурић, Ћурић (од 59. Рамовић), Бранковић, Станковић (од 52. Петровић Б.), Кнежевић (од 52. Лазетић), Митуљикић, Боровић (од 52. Максимовски).

ОФК Вршац: Цвијић, Шушњар, Нецин, Николић, Дугић, Вранић, Трњанац, Главинић, Миошко, Врањеш, Грбић.

Изабраници Марка Неђића победили су екипу ОФК Вршац резултатом 7:1 и тиме се учврстили на челу Кадетске лиге Србије са 37 бодова.

У првом полувремену прву праву прилику наши фудбалери претворили су у гол. Играо се 9. минута када је са леве стране Икановић центрирао, лопта је пала на петерац у којем се најбоље снашао Марко Боровић и постигао први погодак на мечу 1:0. После два минута већ је било 2:0. Икановић је поново прошао по лево страни, упутио оштар центаршут који је Кнежевић проследио ка Боровићу. Наш нападач се одлично снашао и поново матирао голмана Цвијића. Тим Марка Неђића је имао теренску иницијативу, а ређале су се и шансе за Кнежевића, Станковића и Ђурића.

У 37. минуту свој хет-трик је комплетирао Марко Боровић. Кнежевић је феноменалним пасом спојио са голом Митуљикића, који је несебично гурно лопту ка Боровићу, који са пар метара постиже свој трећи погодак на данашњем мечу 3:0. После пет минута већ је било 4:0. Икановић је пробио по левој страни и центрирао ка петерцу гостију, на ту лопту је натрчао Кнежевић и одличном реакцијом повисио предност свог тима.

У другом делу поново је наш тим постигао брзи гол. Лазић је центрирао ка шеснаестерцу гостију, Боровић је луцидним потезом преварио истрчалог голмана Цвијића, спустио за Станковића који је са пар метара лопту проследио у празну мрежу 5:0. Два минута касније поново фудбалери Звезде постижу погодак. Митуљикић је покренуо напад и сјајном асистенцијом избацио Боровића у ситуацију један на један са голманом, а наш нападач је рутински постигао погодак за 6:0.

Ротирао је Марко Неђић, увео је свеже играче са клупе, што је и резултирало седмим голом Црвене звезде. У 58. минуту Лазетић је примио лопту на 20 метара да би потом, после феноменалних потеза на малом простору, створио прилику за ударац и са 16 метара матирао голмана Цвијића 7:0. Успели су и гости да дођу до почасног поготка у 71. минуту, када је Главинић искористио несмотреност капитена Ђурића и постигао погодак за коначан резултат од 7:1.

The post Кадети бројали до седам appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment