Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Четворица из Звезде у А репрезентацији

Сјајне вести стигле су данас на Маракну, чак четири наша првотимца добили су позив у национални тим Србије. На списку селектора нашли су се Милан Родић, Немања Милуновић, Марко Гобељић и Милан Павков, за утакмице против Луксембрурга и Украјине.

Одличним играма у националном првенству и групној фази Лиге шампиона истакла су се четири играча Црвене звезде. Наши фудбалери имаће прилику да се изборе за минуте у две утакмице које очекују репрезентацију Србије. Прва утакмица против Луксембурга игра се 14. новембра на стадиону „Рајко Митић“, док ће на истом месту три дана касније бити одигран дуел против Украјине.

Играчи Црвене звезде за које се селектор наше земље одлучио имали су прилику да забележе прве наступе за национални тим. Највише наступа уписао је Милан Родић са шест одиграних утакмица у дресу националног тима, одмах иза њега налази се Немања Милуновић са одигране четири утакмице и једним постигнутим голом. Штопер црвено-белих уписао се у листу стрелаца на мечу против Израела 2016. године. Марко Гобељић забележио је три наступа, док је Милан Павков одиграо једну утакмицу у дресу националног тима.

Честитамо нашим првотимцима на позиву и желимо им пуно среће у предстојећим дуелима!

The post Четворица из Звезде у А репрезентацији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment