Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Mihajlović konačno Zvezdin

Danijel Mihajlović
Danijel Mihajlović

Kapiten Jagodine Danijel Mihajlović (1985) potpisao je danas u podne trogodišnji ugovor sa našim klubom. Mihajlović je figurirao već mesecima kao potencijalni novajlija, međutim pregovori sa Jagodincima su potrajali duže nego što je očekivano.

„Konačno sam potpisao ugovor za Crvenu zvezdu, u kojoj sam pre deset godina igrao za pionire. Pokušaću što pre da se nametnem stučnom štabu I da u najkraćem mogućem roku zaigram za prvi tim. Odradio sam prvi trening i nadam se da ću uspeti da se prilagodim i izborim za mesto u ekipi,“ rekao je Mihajlović po potpisivanju ugovora.

Visoki (190cm) štoper je prošao gotovo kompletnu omladinsku školu na Marakani (počeo u Temnić Lipi), odakle je kao 19-togodišnjak pošao put Spartaka iz Ljiga (4 utakmice), da bi se dokazao u Sopotu, gde je proveo tri godine i odigrao 86 utakmica. Koristeći svoju visinu u Sopotu je postigao čak devet pogodaka. Pre tri godine pojačao je Jagodinu, gde dobija kapitensku traku i potiže pet pogodaka na 85 susreta.

Nema sumnje da će Mihajlović biti kvalitetno pojačanje, obzirom da je prošle godine bio među deset najbolje ocenjenih igrača naše lige prema izveštajima kolega iz „Žurnala“. Za mesto prvotimca boriće se sa kapitenom Đorđevićem, kao i Vilotićem i još jednim novajlijom (potpis se očekuje sutra) Li Adijem, reprezentativcem Gane.

Повезане вести