Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Вулић: Даћемо све од себе

Фудбалер Црвене звезде Милош Вулић изнео је очекивања пред меч четвртог кола групне фазе Лиге шампиона против Тотенхема, који се игра сутра од 21 час.

 

 Сувишно је причати о квалитету екипе Тотенхема. Мислим да смо у Лондону ушли добро у утакмицу, играли смо офанзиво, имали велики број удараца на гол. Међутим, примили смо рано погодак и морали да се отворимо у раном делу утакмице. То је велики хендикеп нарочито против екипе са брзим играчима каква је Тотенхем. Сутра очекујем потпуно другачију утакмицу, пре свега због пуне Маракане, имаћемо велику подршку наших навијача. Њихово присуство даће нам ветар у леђа да од првог минута изађемо максимално мотивисано и да се боримо колико можемо – рекао је везиста и наставио:

– Сигуран сам да ће резултат на крају зависити од целе екипе. Морамо да будемо максимално компактни, јер екипа као што  то је Тотехнхем успева да казни и најмању грешку. Ми се спремамо максимално за утакмицу, имамо видео анализе које нам доста помажу. У првој утакмици смо увидели њихове предности и мане што ћемо покушати да искористимо – поручио је Вулић.

Говорио је везиста црвено-белих и о физички одлично припремљеним играчима Тотенхема.

– Нисам имао пуно прилике да играм са тако добро физички припремљеним играчима, који играју на врхунском нивоу. Утакмица се игра под притиском свих деведесет минута, нема много времена за размишљање. Треба играти са што мање додира. Сигурно да сам поучен искуством са прве утакмице и уколико будем био у саставу променићу неке ствари у игри. Мислим да нема никакве потребе поредити утакмицу против Ливерпула са сутрашњом против Тотенхема, различити су тимови, сезоне такође. Оно што је сигурно да ћемо дати све од себе и резултат ће на крају доћи као награда – закључио је Милош Вулић

Повезане вести

Leave a Comment