Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Незаустављиви кадети

Наши таленти који стасавају на теренима Омладинске школе Црвене звезде су минулог викенда на тринаест одиграних утакмица, остварили осам победа, три ремија, а доживели су и два пораза. Кадетке селекције биле су посебно инспирисане, а максималан учинак имали су и млађи пионири.

Омладинци Црвене звезде које са клупе Славољуб Ђорђевић савладали су Интернационал, у утакмици у којој је шеф стручног штаба црвено-белих бисера одлучио да ротира и пружи шансу играчима са нешто мањом минутажом. Резултат је био 3:1 у корист нашег тима, два поготка дело су Одаде, а у стрелце се уписао и капитен Бурмаз. Имали су јуниори Графичара више од игре, али су у последњим тренуцима меча остали без бодова. Чукарички је савладао тим Дејана Симића резултатом 2:1, а погодак за Графосе дело је Њамцуловића.

1. Црвена звезда- 10 победа и 3 ремија- 33 бода (гол разлика 38:7)

2. Бродарац- 9 победа, 2 ремија и 1 пораз- 29 бодова (гол разлика 29:13; утакмица мање)

3. Партизан- 8 победа, 2 ремија и 3 пораза- 26 бодова (гол разлика 29:15)

———–

8. Графичар- 6 победа, 1 реми и 6 пораза- 19 бодова (гол разлика 28:21)

Осму победу у низу остварили су наши кадети, савладавши Аполон 4 резултатом 2:0. Головима Уроша Бранковића и Николе Митуљикића питање победника у Крагујевцу било је решено. Коначно су добру игру кадета Графичара испратили и резултати. У врло драматичној утакмици одиграној на теренима наше Омладинске школе, изабраници Николе Ђуровића савладали су Чукарички резултатом 2:1, а играч утакмице био је нападач Давор Ракић са два постигнута поготка.

1. Црвена звезда- 11 победа, 1 реми и 1 пораз- 34 бода (гол разлика 51:10)

2. Партизан- 8 победа, 3 ремија и 2 пораза- 27 бодова (гол разлика 40:16)

3. Чукарички- 8 победа, 2 ремија и 3 пораза- 26 бодова (гол разлика 46:17)

———–

10. Графичар- 5 победа, 4 ремија и 4 пораза- 19 бодова (гол разлика 21:31)

Вратили су се на победнички колосек сениори наше филијале Графичар. Развојни тим Црвене звезде савладао је Жарково резултатом 3:0. Двоструки стрелац за тим Милије Жижића био је Југ Станојев, а тачку на резултат поставио је Милош Џугурдић.

1. Златибор- 9 победа, 5 ремија и 3 пораза- 32 бода (гол разлика 16:10)

2. Металац- 9 победа, 3 ремија и 5 пораза- 30 бодова (гол разлика 24:18)

3. Кабел- 8 победа, 6 ремија и 3 пораза- 30 бодова (гол разлика 19:13)

4. Графичар- 8 победа, 5 ремија и 4 пораза- 29 бодова (гол разлика 23:15)

Утакмица млађих омладинаца Црвене звезде је одложена, док су фудбалери Графичара ремизирали против БСК-а из Борче. Резултат је био 1:1, а гол за млађе омладинце наше филијале постигао је Огњеновић.

Млађи кадети су ремизирали са БСК-ом у Борчи (3:3), када су у последњим тренуцима сусрета остали без читавог плена. Голове за тим Владе Вучића постигли су Вранешевић, Матић и Лековић, а шеф стручног штаба врло талентоване црвено-беле генерације, није могао да рачуна на неколико фудбалера који су имали обавезе у репрезентативним селекцијама. Млађи кадети Графичара били су најубедљивији. Савладали су Ковачевац 1956 резултатом 16:1, а у стрелце су се уписивали: Мисић и Стајић (по три пута), Ћирић, Косановић, Марков, Бакић и Ђуричић (по два пута).

Вечити дерби у пионирској селекцији је одложен, док су фудбалери Графичара које са клупе предводи Милош Милошевић ремизирали против Колубаре. Резултат је био 2:2, а голове за црвено-беле бисере који носе дрес наше филијале постизали су Младеновић и Вељовић.

Млађи пионири Црвене звезде били су убедљиви против Телеоптика и са седам голова у мрежи испратили ривала (7:0). Хет-трик је остварио талентовани нападач Лука Ђорђевић, а мрежу гостију су погађали и Максимовић, Остојић, Тошић и Рамадани. Три бода су освојили и фудбалери рођени 2006. године који наступају као Црвена звезда Б савладавши Жарково (2:1), головима Цветића и Василића.

Црвено-бели петлићи поражени су од Чукаричког (1:4), а почасни погодак за наш тим постигао је Костов. Петлићи наше филијале Графичар били су успешни у Жаркову и савладали домаћина резултатом 4:2, головима Лековића, Павловића, Поповића и Крстића.

The post Звездини бисери – Незаустављиви кадети appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment