Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Поповић: „Спремни за Пролетер“

Голман црвено-белих Зоран Поповић дан после победе над екипом ТСЦ-а говорио је о утисцима са јучерашњег дуела, као и о утакмицама које изабранике Владана Милојевића очекују у наредних седам дана.

Одиграли смо јако добру утакмицу, схватили смо озбиљно екипу ТСЦ-а. Желели смо да наставимо са добром игром и победама. У суботу треба да приступимо исто као и утакмици против ТСЦ-а, да се уиграмо што је боље могуће за утакмицу против Тотенхема, како би то у среду изгледало што боље – рекао је Поповић и наставио:

Одиграо сам три утакмице заредом. Сплетом околности, Борјан је имао неку лакшу повреду, добио сам прилику да играм и надам се оправдао очекивања шефа Милојевића. Желим му да се што пре опорави, ја сам за екипу ту у сваком тренутку и да добро одрадим свој део посла. Најтеже је можда бити други голман, често то понављам. Никада не знаш када ћеш добити прилику и кад мораш да будеш на висини задатка. Трудим се да одржавам форму и да у сваком тренутку добро изгледам на терену. Имамо одличну сарадњу са тренером Гашићем то нам доста олакшава да одржимо форму и када немамо много прилике да играмо – поручио је голман црвено-белих.

Осврнуо се Поповић и на напоран ритам утакмица у претходном периоду као и на предстојећи дуел против Тотенхема.

Када играмо сваки трећи дан утакмице нема много простора за напорне тренинге. Више су то тренинзи опоравка и припрема за наредне дуеле. Јако је добро што имамо доста играча. У сваком тренутку, ко год да изађе на терен, даће свој максимум и испуниће задатке које шеф стручног штаба затражи од нас. Из тог разлога се не виде падови у игри, јер се стално ротирају играчи који одрађују добар посао. Прво играмо у Новом Саду, морамо да одиграмо добру утакмицу и спремни смо за тај дуел. Веома је битно да у добром расположењу дочекамо утакмицу са Тотенхемом – закључио је Зоран Поповић.

The post Поповић: Спремни за Пролетер appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment