Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Симић: Радују ме голови

Везни фудбалер Црвене звезде Вељко Симић сумирао је утиске после утакмице 14. кола Суперлиге Србије против екипе ТСЦ-а коју су црвено-бели добили резултатом 3:1.

Три бода су најбитнија, задовољни смо игром у другом полувремену. Мислим да смо добро играли, стварали смо доста прилика и на крају заслужено уписали победу. Радује ме постигнут погодак, веома ми је битно да одржавам добру форму. Надам се да ћемо и у наставку сезоне играти на овом нивоу и остваривати добре резултате – рекао је Симић.

Осврнуо се везиста црвено-белих и на квалитет вечерашњег противника, али и на напоран ритам утакмица.

Играли смо вечерас поред изузетно квалитетне екипе. Показали су да су одлична екипа играма од почетка сезоне, играју леп фудбал, задовољан сам што смо у утакмицу ушли озбиљно и успели да победимо. Аутогол је мало закомпликовао ситуацију, међутим после мог гола добили смо на сигурности и мирно привели утакмицу крају. Већ за три дана очекује нас гостовање екипи Пролетера. Када играте у Црвеној звезди морате бити спремни да играте на свака три дана, доста нам олакшава што имамо велики број играча. Покушаћемо да се одморимо и да се максимално припремимо за ту утакмицу – закључио је Вељко Симић.

The post Симић: Радују ме голови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment