Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Заслужена победа“

Црвена звезда је савладала ТСЦ у оквиру 14. кола Суперлиге Србије резултатом 3:1, а утиске после завршеног меча сумирао је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

 

– Знали смо кроз припрему утакмице шта можемо да очекујемо од ТСЦ-а. Они играју сјајно, константни су, имају своју филозофију и видело се данас колико су били агресивни, у позитивном смислу. Видео се печат мог колеге Саба, покушавали су да искористе брзину њихових играча и константно су тражили простор иза леђа наше одбране. Мало смо се и плашили тога, јер када смо домаћини, очекује се да играмо висок пресинг, што су они у теорији могли да искористе. Добро смо одиграли и заслужено победили. Замерка је оно што нам се стално дешава код резултата 2:0, када смо уместо да приведемо утакмицу крају – примили гол. Ушли смо у нервозу, али већ код трећег поготка је питање победника било решено – рекао је Милојевић и додао:

– Имамо неке падове у току утакмице, али то је очекивано, јер константно ротирамо. Данас је пет нових играча наступало и у таквој ситуацији нема континуитета, али то је моја филозофија, да направим систем у ком ће сваки фудбалер знати која је његова улога. Још једном бих похвалио ТСЦ и мог колегу Саба. Веома су позитиван пример за српски фудбал – није штедео речи хвале за госте из Бачке Тополе, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Осврнуо се Милојевић и на добре партије које Бен пружа у домаћем шампионату.

– Сви знају шта мислим о Бену. Нема потребе да причам колико нам значи и колико је важан за Црвену звезду. Драго ми је што добро игра и надам се да ће тако и да настави. Нажалост не можемо да рачунамо на њега у Лиги шампиона и веома ми је жао због тога – подвукао је Милојевић.

 

Повезане вести

1 comment

Kalderon окт 30, 2019 at 21:24

Bravo MILOJE Caru

Reply

Leave a Comment