Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

У сусрет противнику – ТСЦ

Фудбалери Црвене звезде угостиће на стадиону „Рајко Митић“ екипу ТСЦ-а у среду 30. октобра у оквиру 14. кола Суперлиге Србије.

Изабраници Владана Милојевића наставиће поход ка шампионској титули већ од среде и утакмице са овосезонским хитом првенства, екипом ТСЦ-а из Бачке Тополе.

После пете везане победе у првенству, над Радником у Сурдулици резултатом 5:0, црвено-бели у изазову са ТСЦ-ом траже 12 победу у националном шампионату. Екипа из Бачке Тополе тренутно се налази на 5. месту Суперлиге Србије.

Против екипе ТСЦ-а до сада смо одиграли само један дуел и то прошле године у Купу Србије. Утакмица је играна 21. новембра 2018. године када је чета Владана Милојевића победила тадашњег члана Прве лиге Србије. Голове на том мечу постигли су Вељко Симић два пута, Никола Стојиљковић и Дејан Јовељић.

Нема сумње да ће наши момци имати одличну прилику да наставе низ победа. Подсећамо вас да црвено-бели овог месеца у домаћем шампионату бележили само победе. Редом су савладавани Напредак (1:0), Рад (3:1), Радник (5:0) као и Трепча (8:0) у Купу Србије.

Веома густ распоред очекује екипу Црвене зевзде. После меча са ТСЦ-ом, у суботу их очекује дуел са Пролетером у Новом Саду, а за седам дана и дуел четвртог кола Лиге шампиона против Тотенхема на Маракани.

Навијачи дођите и подржите наше момке!

The post У сусрет противнику – ТСЦ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Kalderon окт 29, 2019 at 20:50

Admine samo ti moderiraj a grobarska govna ti defiluju na sajtu

Reply

Leave a Comment