Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић: Част је носити капитенску траку

Милан Родић није крио задовољство због капитенске траке коју је први пут ставио на руку у дресу Црвене звезде, у убедљивој победи нашег тима против Радника у Сурдулици (5:0).

Велика је част бити капитен Црвене звезде, клуба за који навијам од малих ногу. Има неколико играча који пре мене носе траку, али се потрефило да јуче нико од њих није стартовао утакмицу, тако да је мени припало то задовољство. Имао сам прилику да будем капитен у ОФК Београду, али ово је нешто другачије. Заиста је прелеп осећај и веома сам поносан, а најважније од свега је да смо освојили нова три бода– истакао је Родић.

Наш клуб је на врло убедљив начин савладао Радник (5:0), чиме су изабраници Владана Милојевића показали да су заборавили на пораз од Тотенхема.

Одиграли смо сјајну утакмицу и заслужено славили у Сурдулици. Ушли смо офанзивно у меч и са пет погодака у мрежи показали наш квалитет. Мени као дефанзивцу је посебно драго због тога што нисмо примили гол и верујем да је игра од јуче прави рецепт за наставак сезоне.

Црвена звезда се такмичи на три фронта, а репрезентативац Србије истиче да је домаћи шампионат приоритет.

Још на почетку сезоне смо установили да је наш главни циљ освајање нове шампионске титуле, треће у низу. Првенство нам је у фокусу и то смо показали кроз ових 11 победа које смо остварили. Сваки бод је важан и трудимо се да на свакој утакмици дамо наш максимум како би на крају сезоне славили са нашим навијачима. Има још много да се игра, али верујем да смо на правом путу – завршио је Родић.

The post Родић: Част је носити капитенску траку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment