Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павков: Трака посебна част

У 78. минуту меча у Сурдулици, након изласка Милана Родића, капитенску траку Црвене зведе први пут на званичној утакмици понео је голгетер Милан Павков.

Изузетна је част бити капитен у клубу са овако богатом историјом. Поносан сам што сам у друштву славних фудбалера који су са поносом носили капитенску траку у Звезди. Сада већ иза себе имам доста проведеног времена у овом клубу и знам колику одговорност и тежину носи црвено-бели дрес. Сигурно ће ми ово бити подстрек да будем још бољи и оставим још дубљи траг у срцима звездаша – рекао је Павков.

Павков ће овај наступ памтити и по постигнутом поготку.

– Убедљиво смо победили. На време смо отворили утакмицу и ни у једном тренутку се победник није доводио у питање. Био сам сигуран са беле тачке, знам да је посао нас нападача да дајемо голове и кад год се нађем очи у очи са голманом сигуран сам у себе. Сваки погодак значи за самопоуздање. Срећан сам што су наши навијачи имали прилике да уживају у лепој фудбалској представи са мноштвом голова.

Већ у среду изабранике Владана Милојевића очекује нова утакмица, против ТСЦ-а на Маракани.

Изузетно је густ распоред, ушли смо у ритам играња утакмица на свака три дана. Показали смо данас да смо спремни за све напоре. Наш стручни штаб може да рачуна апсолутно на све играче, колику год минутажу да су имали до сада на терену ће дати све од себе и помоћи својој екипи да оствари нови успех. Тако ће бити и у среду. Волео бих да, иако је радни дан, дође што више навијача, да нас подрже и да заједно прославимо још један добар резултат – поручио је Павков.

The post Павков: Трака посебна част appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment