Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Задовољан сам односом према игри

Црвено-бели су савладали Радник у Сурдулици, у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, а утиске после убедљиве победе изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

 

– Дошли смо до предности на самом старту меча и након тога је Раднику било веома тешко да игра против нас. Утакмица је отишла у негативном смеру по домаће, јер су практично ни из чега примили голове на старту. Морамо да подижемо ниво игре из утакмице у утакмицу. Не могу стално да будем задовољан, али данас јесам. Играчи су приказали сјајан однос према игри. Није им лако, велика је ротација и тешко је ухватити континуитет. Честитам им на важној победи и окрећемо се наредним изазовима – истакао је Милојевић.

Шеф стручног штаба Црвене звезде се осврнуо на Радник и са речима хвале говорио о домаћину.

– Захвалио бих се на гостопримству и сјајном амбијенту. Терен је био у добром стању, а имали смо среће да одиграмо утакмицу по лепом времену, што није био случај прошле године. Убедљив пораз није права слика Радника и мислим да они могу много више од овога што су данас приказали. Тренер домаћих је сјајан стручњак и урадио је много позитивних ствари у српском фудбалу, а верујем да ће то бити и са клубом из Сурдулице – подвукао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

Dejo окт 27, 2019 at 22:56

Treneru Crvene Zvezde Miloje Crvena Zvezda mora da igra napadacku igru ne da su svi igraci uz skut Borjanu i to posebno vazi za LS .Treneru Crvene Zvezde Miloje da bi Crvena Zvezda prosla u osminu finala potrebni su dva igraca jedan od 5mil. drugi od 10 mil uz to sve da Zvezdini igraci ginu do svakog sudijskog zvizduka i potreban je Radivoje Radakovic za kondicijonog trenera Crvene Zvezde jos treba ubacis nutricionistu u strucnom stabu Crvene Zvezde Miloje

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2019 at 21:18

odlično..perfektno..pouke si izvukao i greske ispravio..sad mi je jasno zasto smo vrisnuli od totenhema..

Reply

Leave a Comment