Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Звезда експресно до тријумфа над Београдом

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су убедљиву победу против Београда резултатом 3:0, по сетовима 25:13, 25:11, 25:17 у оквиру 4. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-беле су биле супериорне на почетку меча. Поене су освајале у великим серијама и врло брзо, на семафору је стајало 14:3 за наш тим. Звезда је увећала своју предност и после поена Милице Тасић дошла до 14 сет лопти. Тек четврту су наше одбојакшице искористиле и дошле до вођства од 1:0 – 25:13.

Наставиле су изабранице Александра Владисављева са одличном игром и на техничком тајм ауту другог сета су водиле са 12:5, пре свега захваљујући одличном блоку. Звезда је одржавала предност, а онда је на сервис Јоване Симић везала осам поена и повела са 23:9. Наш тим је лако дошао до 2:0 поенима Јоване Аџић и Милице Милуновић – 25:11.

Након вођства од 6:2, после одличних сервиса Ање Ашоње, гошће су успеле да ухвате прикључак и пред технички тајм аут трећег сета стигну на само поен до изједначења. На сервис Милуновићеве Звезда је поново направила велику разлику и повела са 16:10. Покушале су одбојкашице Београда поново да сустигну Црвену звезду, али је наша екипа одбила све нападе и у завршници серијом од шест поена дошла до 9 меч лопти. Другу су црвено-беле искористиле да забележе тријумф вредан три бода – 25:17.

Најефикаснија на утакмици била је Милица Тасић са 14 поена. Ања Ашоња је забележила 12, а Божица Марковић 10 поена.

Наредног викенда на програму је 5. коло БПШ Суперлиге Србије када Црвена звезда гостује одбојкашицама Партизана.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БЕОГРАД 3:0 (25:13, 25:11, 25:17)

Београд – Дворана: УСЦ Вождовац. Гледалаца: 100. Судије: Милан Милошевић и Предраг Баланџић. Трајање меча: 56 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер 2, Јековић 8, Симић 2, Марковић 10, Аџић 1, Милуновић 7, Ђорђевић 6, Ашоња 12, Тасић 14, Степановић (либеро). Нису играле: Станковић, Видојевић, Малешевић, Делић. Тренер: Александар Владисављев.

БЕОГРАД: Крповић 3, Стефановић 3, Новосел 9, Јошић 2, Бербатовић 6, Кувекаловић 3, Стојановић, Ђелекар, Савићевић 4, Драгичевић (либеро). Нису играле: Рајковић, Крстић, Матић, Росић. Тренер: Александар Миловић.

The post Звезда експресно до тријумфа над Београдом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment