Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеОбавештења

Тријумф Црвене звезде у Будви

Ватерполисти Црвене звезде остварили су победу против Будве резултатом 11:13 у 5. колу Триглав Регионалне лиге.

Црвено-бели су после примљеног гола на почетку меча до краја прве четвртине четири пута затресли мрежу Будвана. Иако су домаћи успели да приђу на гол заостатка, Звезда је узвратила и на полувремену водила са 6:4.

Наша екипа је била ефикасна и у трећем периоду игре када је постигла пет голова, али је и примила три, па је у завршницу ушла са плус четири. Чинило се да ће наши ватерполисти лако доћи до три бода, али је Будва успела да приђе на корак до изједначења. Међутим, на минут до краја меча Марко Јанковић је искористио петерац и решио питање победника – 11:13.

Најефикаснији на мечу био је Марко Јанковић који је постигао пет голова. По два за наш тим су дали Кристијан Шулц, Иван Гусаров и Марко Радовић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Вељко Танкосић и Милош Вукичевић.

Ватерполисти Црвене звезде ће у суботу од 19 часова гостовати Приморцу у Котору у оквиру 6. кола Регионалне лиге.

БУДВА БР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 11:13 (1:4, 3:2, 3:5, 4:2)

Будва – Градски базен. Судије: Петар Абрамовић и Иван Раковић. Играч више: Будва 10(2), Црвена звезда 8(4). Петерци: Будва 3(3), Црвена звезда 3(3).

БУДВА: Лазовић, Петровски, С. Ћетковић 4, Ковачевић 1, Кликовац, Драговић, Ивовић 1, Вукмировић 1, Ивановић, Милардовић 3, П. Ћетковић, Франета 1, Мандић, Кораћ. Тренер: Драго Пејаковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Мартиновић, Шулц 2, Васин, Илић, Аџић, Јанковић 5, Рађен, Вукичевић 1, Гусаров 2, Радовић 2, Иванов, Глигоријевић. Тренер: Игор Милановић.

The post Тријумф Црвене звезде у Будви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment