Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Марин и Панков на хуманитарној вечери за помоћ Хелени

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ приредила је још једну успешну хуманитарну вечеру. Овог пута капитен Црвене звезде Марко Марин и његив саиграч Радован Панков уживали су на вечери са Зораном и његовом породицом, који је излицитирао 80.160 динара за вечеру са Звездиним фудбалерима, а новац је намењен лечењу трогодишње Хелене Гавран.

Победник лицитације која је донела највише новца од свих претходних истакао је да га је на учешће у акцији подстакла жеља да помогне болесној девојчици, као и прилика да проведе пријатно вече са Звездиним фудбалерима.

Са супругом сам видео акцију за помоћ малој Хелени и укључио се слањем СМС порука, а ово је био још један сјајан начин да се допринесе сакупљању средстава. Изузетна је част провести вече у друштву Марка Марина и Радована Панкова, поготово због тога што од самог рођења поседујем чланску карту ФК Црвена звезда и велики сам навијач. Дуго пратимо рад Хуманитарне организације „Заједно за живот“, похвалио бих начин на који анимирају људе да се укључе у хуманитарну акцију и желео бих да пошаљемо такође и поруку целој Србији да се укључи у ову хуманитарну акцију и помогне макар слањем једне СМС поруке – рекао је победник лицитације.

Марко Марин, који је одмах пристао да се укључи у акцију сакупљања средстава за Хелену и вечера са донатором, позвао је још једном целокупну јавност да се укључи у ову хуманитарну акцију.

Захвални смо Зорану на суми коју је излицитирао и што се прикључио акцији за помоћ у Хеленином лечењу. Заиста је пријатно бити у друштву добрих људи, који су притом и велики звездаши. Апелујем на јавност да се прикључи акцији и да сви заједно помогнемо малој Хелени. Позивам све да у складу са својим могућностима помогну.

На његове речи се надовезао саиграч Радован Панков, који је дошао како би такође пружио подршку Хелени и улепшао вече хуманом звездашу.

Наша дужност као играча Црвене звезде јесте да увек помогнемо када можемо, тако ће бити и сада и убудуће. Имамо велику одговорност и због тога желимо да дамо и лични пример и да још једном позовемо људе да се укључе у акцију – истакао је Панков.

Хелени можете помоћи и на следеће начине:
– Слањем СМС поруке са текстом 707 на број 3030.
– Слањем СМС поруке из Швајцарске са текстом хуман707 на 455.
– Уплатом на динарски рачун: 160-552151-92.
– Уплатом на девизни рачун: 00-540-0004253.9.
– ИБАН: РС35160005400004253935.
– СWИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ.

The post Марин и Панков на хуманитарној вечери за помоћ Хелени appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment