Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Нови сајт КК Црвена звезда

Драги Звездаши,

Од понедељка 14.10.2019.године, активан је нови редизајнирани, освежени сајт КК Црвена звезда.

Нови сајт модерног и унапређеног дизајна, доноси детаљне информације о свему што занима навијаче Црвене звезде, од историје клуба, биографија играча, стручног штаба, млађе селекције, онлине схоп… такође и једноставну навигацију кроз више одељака везаних за такмичарску сезону – календара свих такмичења, табела, резултата, најава и извештаја са утакмица, интервјуа играча, локација дворана у којима ће црвено-бели играти своје утакмице, видео материјала… Све оно што подразумева један сајт великог кошаркашког клуба као што је Црвена звезда.

Нови сајт је прилагођен како десктоп корисницима тако и свим мобилним уређајима, својим респонсиве дизајном. Поред биографија наших првотимаца ту су и статистички подаци о сваком од њих, од почетка АБА и ЕуроЛеагуе сезоне.

Све информације у вези тицкетинга, Звездаш чланства, акција друштвене одговорности, кампа, школе кошарке, можете такође наћи на новом сајту.

Међутим, ту није крај. Црвена звезда ће паралелно са лансирањем новог сајта, надограђивати садржај у њему новитетима, као што то ради и на свим другим пољима у организацији клуба и утакмицама које игра.

Ваша Црвена звезда

(извор/фото: КК Црвена звезда мтс)

Повезане вести

Leave a Comment