Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Учинак Звездиних репрезентативаца

Наш клуб је током репрезентативне паузе имао деветорицу фудбалера који су носили дрес националних тимова својих држава, као и двојицу играча који су били позвани, али нису забележили наступе.

Позив за дрес са националним грбом Србије, добили су Марко Гобељић, Милан Родић, Немања Милуновић и Милан Павков. Наш одбрамбени трио је забележио наступ у пријатељском сусрету против Парагваја, а Родић је асистирао за победнички погодак селекције коју са клупе предводи Љубиша Тумбаковић (1:0). Нападач нашег тима је меч са Парагвајем посматрао са клупе, као и квалификациони дуел са Литванијом, а без минута у том мечу су остали и наши дефанзивци.

Ел Фарду Бен је наставио да погађа за Коморе, а овог пута је био прецизан у пријатељском сусрету против Гвинеје (1:0), што је девети погодак за нашег офанзивца у дресу националног тима.

Феноменалан је био и Милан Борјан у победи Канаде над Сједињеним Америчким Државама. Његов национални тим славио је резултатом 2:0 и победио „комшије“ после више од 30 година, а Борјан је био сигуран и остао несавладан у историјском тријумфу Канаде.

Милош Дегенек је био веома запажен актер у победи Аустралије над Кинеским Тајпехом (7:1), док је утакмицу са Непалом преседео на клупи.

У младој репрезентацији наше земље, стандардан је био Његош Петровић. Одиграо је свих 180 минута у тријумфу против Бугарске (1:0) и поразу од Пољске (0:1). Вељко Николић је оба меча посматрао са клупе, док је Жељко Гаврић, наш бисер који се кали у дресу Графичара, ушао у игру у дуелу са Бугарском.

Пуну минутажу имао је Никола Крстовић у поразима младе репрезентације Црне Горе од Северне Македоније (1:2) и од Шпаније (0:2).

The post Учинак Звездиних репрезентативаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment