Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Рад

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20 часова угостиће екипу београдског Рада у оквиру дванаестог кола Суперлиге Србије.

Репрезентативна пауза је завршена и светла Суперлиге се поново пале. Изабраници Владана Милојевића по једанаести пут изаћи ће у борбу за три бода у националном шампионату.

Прву утакмицу против екипе Рада одиграли смо 31. јула 1968. године у пријатељском дуелу из којег је наш тим изашао као победник убедљивим резултатом 11:0. Укупан број одиграних дуела против Рада износи 81, у којима смо 63 пута изашли као победници, 10 пута је било нерешено, док је седам пута Рад однео целокупан плен. Укупна гол разлика износи 155 наспрам 42 у корист нашег тима.

Црвено-бели су у претходних десет мечева забележили максималан учинак уз фантастичну гола разлику од 28:4 у нашу корист.
Последња утакмица одиграна је прошле сезоне у оквиру 27. кола Суперлиге, а Црвена звезда тријумфовала је резултатом 3:0. Голове су постигли Дејан Јовељић (2) и Ел Фарду Бен.
Претходна утакмица одиграна на Маракани завршена је победом изабраника Владана Милојевића резултатом 3:1 головима Ричмонда Боаћија (2) и Марка Гобељића.

Фудбалери Црвене звезде имају прилику да наставе сјајан низ против београдског Рада, као и да забележе десету победу у првенству.

The post У сусрет противнику – Рад appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment