Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Вулић и Јовичић улепшали основцима дан

Дан пред утакмицу са Радом, која се игра сутра од 20 часова на нашем стадиону, фудбалери Црвене звезде провели су дан у дружењу са преко 360 школараца.

Овога пута су Милош Вулић и Бранко Јовичић посетили Основну школу „Бранко Радичевић“ на Новом Београду и тако улепшали дан најмлађим основцима.

Преко 360 малишана из школе старе више од једног века са нестрпљењем је чекало да се појаве наши фудбалери. Како су Вулић и Јовичић крочили у двориште, којим је одзвањало „Звезда, Звезда“, настао је прави делиријум и вриска малишана који су трчали ка својим идолима.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљено причали о дану за памћење. Такође, наши фудбалери насмејани су делили аутограме најмлађим навијачима, а малишани су нестрпљиво чекали да добију успомену за коју смо сигурни да ће чувати до краја живота. Није изостало ни уобичајено фотографисање, а осмеси основцима нису силазили са лица.

Био је то свакако дан који ће основци заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају са најмлађим навијачима.
Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Идеја је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Фудбалски клуб Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у Основној школи „Бранко Радичевић“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају у данашњем дружењу.

Основци, видимо се!

The post Вулић и Јовичић улепшали основцима дан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment