Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Сања Мандић нови члан Црвене звезде!

Репрезентативни плејмејкер Сања Мандић нови је организатор игре ККЖ Црвена звезда Комбанк! Црвена звезда и Сања договорили су сарадњу до децембра, уз могућност продужетка.

Сања је рођена у Београду (24, 178цм), прве кошаркашке кораке је направила у ЖКК Раднички Нови Београд, а затим је каријеру градила у ЖКК Радивој Кораћ, са којим је освојила три дупле круне и Регионалну лигу 2014. године у чувеном финалу против Црвене звезде у Подгорици. Понела је епитет МВП финалне серије ЖКЛС 2016, а 2015. је проглашена за најбољу кошаркашицу која наступа у Србији, као и за најбољег младог играча у региону, уз бројна индивидуална признања и трофеје у јуниорској конкуренцији.

2016. године је потписала за мађарски ПИК Печуј, након две сезоне одлучила се за промену средине и појачала је редове пољске екипе Енерга Торун, а од јануара до јуна 2019. наступала је за УНИ Ђер.

За репрезентацију Србије је наступала на СП 2014 као најмлађи члан националне селекције, као и на ЕП 2017. године. Била је на ширем списку и прошла припреме за ЕП 2019 које се одржало у Београду.

Сања се у годинама иза нас искристалисала као један од најбољих плејмејкера српске женске кошарке и својим квалитетима, али и искуством, биће велико и вредно појачање за црвено-бели тим.

Прилику да дебитује Сања ће имати већ данас на мечу 3. кола WABA лиге против актуелног шампиона региона, екипе Берое.

Сања, добро дошла у Црвену звезду!

The post Сања Мандић нови члан Црвене звезде! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment