Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши јуниори напунили трибине и добили пакетиће

КК Црвена звезда мтс из сезоне у сезону има за циљ да унапређује све сфере пословања, свесни модерних времена и маркетиншког потенцијала који има бренд какав је наш клуб. Актери неких од најлепших слика које су настале у дворанама ’’Александар Николић’’ и ’’Штарк арени’’ били су баш најмлађи Звездаши чија је подршка увек била злата вредна црвено-белим првотимцима.

Мислећи о младим Звездашима који су увек радо виђени гости, клуб са Малог Калемегдана направио је посебну акцију ’’Звездаш јуниор’’. По веома популарној цени, родитељи су добили прилику да уз своју сезонску улазницу обезбеде место на свим утакмицама на Д трибини у којима је КК Црвена звезда.

Међу Звездашима тај сектор дворане није био наручито популаран, бар до ове сезоне када је продато преко 250 сезонских улазница и уз то више од 100 ’’Звездаш јуниор’’ сезонских улазница. Улазнице су специјално дизајниране, са мотивима који у потпуности карактершу наш Клуб, а при том су у потпуности прилагођени најмлађима.

О успеху ове акције говоре бројке, али и утакмица са Фенербахчеом у ’’Штарк арени’’. Сектор за власнике сезонских карата био је дупке пун, а окосницу су чинили управо најмлађи Звездаши који су показали искрену страст према црвено-белим бојама. За њих је менаџмент клуба побринуо се да за ’’Звездаше јуниоре’’ буде спремљен и специјални програм. Дугогодишњи клупски партнер ИДЕА у потпуности је препознао значај овог програма и дао свесрдну помоћ менаџменту клуба у остваривању ове идеје.

Заједничким снагама спремљени су пригодни пакетићи које је делио првотимац црвено-белих Бориша Симанић и изазвао велико одушевљење међу малишанима који су желели аутограм и слике једног од најталентованијих играча у Европи.

Бројни малишани имали су прилику да се друже са Симанићем, али и осталим вршњацима и да преузму пакетиће који су између осталог садржали мајицу, шољу, школски прибор и торбицу.

Ово је била само прва у низу акција које ће КК Црвена звезда и ИДЕА организовати у наредном периоду, а свакако позивамо све “Звездаше јуниоре” да дођу на следећу утакмицу у којој су црвено-бели домаћини, друже се са неким од првотимаца, стекну нове пријатеље и преузму пакетиће које им следују.

The post Звездаши јуниори напунили трибине и добили пакетиће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment