Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Жандер: Желимо да наставимо низ

После завршетка репрезентативне паузе изабраници Владана Милојевића окрећу се националном шампионату, а дефанзивац Црвене звезде Рибеиро Сантана Жандер изнео је очекивања пред утакмицу са Радом која се игра у петак од 20 часова.

Леп период је иза нас. Везали смо успехе у Лиги шампиона, Купу и Суперлиги. Током репрезентативне паузе вредно смо тренирали и анализирали нашу игру. Мислим да смо временом дошли до жељеног стила игре. Ми смо професионалци и спремни смо за изазове који нам предстоје. Утакмица са Радом долази после паузе и мислим да ћемо показати нашој публици да смо још бољи. Очекујемо сјајну подршку наших навијача који нам дају ветар у леђа. Ниједна утакмица није лака, али ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу– истакао је Жандер.

Звездин Бразилац препун је сјајних утисака после више од три месеца у нашем клубу.

Сјајно се осећам у Звезди. Сви запослени, од стручног штаба преко саиграча су ме одлично прихватили. Играм Лигу шампиона, први смо у првенству, а и у Купу одлично напредујемо тако да нема разлога да не будем пресрећан.

Меч са Радом је увертира пред окршај са Тотенхемом који Звезду очекује у уторак у Лондону.

Гостујемо озбиљном ривал у Лиги шампиона. Нису тек тако прошле сезоне дошли до финала најелитнијег европског такмичења и не смемо да их потценимо. Доживели су тежак пораз од Бајерна у прошлом колу, али то не сме да нас завара. Озбиљан приступ имамо пред сваку утакмицу и гледамо само оно што је данас. У фудбалу се не живи у прошлости и мислим да је то једини прави приступ. Свакако, пре Тотенхема, имамо утакмицу са Радом и желимо да наставимо победнички низ започет од меча са Вождовцем – закључио је дефанзивац Црвене звезде Рибеиро Жандер.

The post Жандер: Желимо да наставимо низ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment