Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Ко је овде заправо оштећен и ко константно лаже? (ВИДЕО)

Већ извесно време води се прљава медијска кампања против ФК Црвена звезда. На мети функционера са оне друге стране Топчидерског брда налазе се наводне судисјке грешке којима се помаже нашем клубу из кола у коло, јер како би они рекли, црвено-бели не могу никада и нигде било кога да савладају на регуларан начин. Поред члана руководства тог клуба, посебну медијску хајку води једна особа са једне приватне телевизије, која сваким својим излагањем шири мржњу и лажи и за кога се дефинитивно мора рећи да би одређене државне установе морале да реагују по службеној дужности.

Подстакнуте наведеним, а у народском слогану „Лопов виче држ`те лопова“, чак су и навијачи тог клуба, не знамо само која од 17 постојећих фракција, себи узели за право да „протествују“ испред седишта Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови и тиме изнесу општу забринутост за регуларност Супер лиге Србије у фудбалу. Да сви колективно имамо памћење као златна рибица па још и да им поверујемо на свему учињеном.

Због свега наведеног колеге са портала „redstarbelgrade.rs“ обавили су опсежну анализу свих спорних детаља од старта сезоне до данас. У анализу су обухваћени спорни моменти и ФК Црвена звезда и ФК Партизан, па остављамо суду јавности да просуди ко је и када више оштећен. Позивамо све да пажљиво погледају наредни видео клип јер ће заиста имати шта да виде…

Повезане вести

Leave a Comment