Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiОбавештењаСпортско ДруштвоХокеј

Звезда опет боља од Цеља

Јуче су екипе Цеља и Црвене звезде одиграле свој други меч овог викенда. Након што су у првом црвено-бели славили убедљиво 8:2, у другом сусрету су такође остварили победу али знатно теже од очекиваног.

ХК ЦЕЉЕ – СКХЛ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:5 (1:2, 1:0, 0:3)

Црвено-бели оклопници су много озбиљније ушли у вечрашњи дуел против Цеља, у односу на онај од синоћ. Већ на почетку 4. минута сусрета одличну асистенцију Бркушанина и Анића користи Вјачеслав Чегринтсев за 0:1. А када је почео да откуцава 10. минут меча, Душан Јанковић доводи Звезду до водства од 0:2, а на асистенцију Марковића. Ипак, Цеље смањује резултат на 1:2 у 17. минуту. Стрелац за домаћине био је Нејц Вох.

Друга трећина донела нам је само један погодак. Уместо да Звезда преломи утакмицу, пак се нашао у мрежи Петра Степановића. У 37. минуту сусрета Урх Јерам доноси домаћину изједначење 2:2.

А онда је чета Јовице Руса додала гас у последњем периоду, па је головима Угљеше Новаковића у 47. минуту (асистенција Шпањевић – Цвик) и Вјачеслава Чегринтсева у 49. минуту (асистенција Бркушанин – Подунавац) дошла у вођство од 2:4. Још једном је Вјачеслав Чегринтсев сместио пак у мрежу домаћина. Играо се 58. минут када је сјајни Рус на асистенцију капитена Бркушанина осигурао Звездину победу 2:5.

Цеље: Т. Јерам, Васић, Чурћић, Ј. Флајс, Ж. Флајс, Грошељ, Ф. Јерам, У. Јерам, Кастелиц, Клавжар, Колар, Кукович, Немечек, Огризек, Подрекар, Погачник, Вилфан, Вох, Зупанц

Црвена звезда: Митић, Степановић, Анић, Анђелковић, Бркушанин Чегринтсев, Даниел, Драговић, Д. Јанковић, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Поповић, Ристић, Шпањевић, Таракан, Цвик

Текст пренет са портала https://www.czbg.net

Повезане вести

Leave a Comment