Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – 10 победа наших талената

Црвено-бели бисери који стасавају на теренима иза југа Маракане, имали су врло успешан викенд, јер су на укупно 12 такмичарских утакмица остварили 10 победа и остали непоражени. Кадети су се још једном победом учврстили на првом месту, а млађи омладинци су убедљиво тријумфовали у вечитом дербију.

Изабраници Милије Жижића одиграли су сјајан меч у Горњем Милановцу против домаћег Металца, али је дерби 14. кола Прве лиге Србије завршен без голова (0:0). Питање победника могли су да реше Стојић и Дабић, али је оквир гола у два наврата спречавао наше таленте да дођу до сва три бода.

1. Металац- 8 победа, 2 ремија и 4 пораза- 26 бодова

2. Графичар- 6 победа, 5 ремија и 1 пораз- 23 бода (утакмица мање)

3. Динамо- 6 победа, 5 ремија и 3 пораза- 23 бода (утакмица мање)

Убедљиви су били наши кадети на гостовању у Земуну и уз доминантну игру постигли четири поготка (4:0). У стрелце су се уписали Станковић, Лазић, Милетић и Јован Митуљикић, а изабраници Марка Неђића су се овом победом учврстили на лидерској позицији Кадетске лиге Србије после 11 одиграних утакмица. Сјајну игру су пружили и ученици Николе Ђуровића, али им је недостајало више среће у завршници да дођу до победу у сусрету против Телеоптика (1:1). Погодак за кадете Графичара постигао је Немања Јанковић.

1. Црвена звезда- 9 победа, 1 реми и 1 пораз- 28 бодова (гол разлика 44:9)

2. Чукарички- 7 победа, 2 ремија и 2 пораза- 23 бода (гол разлика 39:15)

3. Партизан- 6 победа, 3 ремија и 2 пораза- 21 бод (гол разлика 28:13)

—————-

9. Графичар- 4 победе, 4 ремија и 3 пораза- 16 бодова (гол разлика 19:29)

Вечити дерби у конкуренцији млађих омладинаца завршен је у корист црвено-белих. Наши бисери били су феноменални и савладали ривала резултатом 5:1. Двоструки стрелац био је Бачанин, по гол су постигли Пешовић, Тејић и Боровић, а истакао се и чувар мреже Ћопић који је зауставио једанаестерац гостију.

Млађи кадети Црвене звезде одиграли су сјајан меч и са четири гола у мрежи испратили Раднички са Новог Београда (4:0). Поготке за тим Владимира Вучића постизали су Бубањ, Мијатовић, Николашевић и Шљивић, а успешни су били и млађи кадети Графичара који су савладали Б тим Бродарца резултатом 3:1. Утакмицу је обележио двоструки стрелац Андрија Урошевић, а гол је постигао и Ђуричић.

Утакмица пионирске селекције нашег клуба прошла је у знаку Андреја Шкобаља који је постигао хет-трик у победи екипе Срђана Бугарског над Телеоптиком (3:0). Сигурни су били и пионири Графичара који су били бољи од екипе ФК 011 резултатом 2:0, а голове су постигли Вељовић и Димић.

Пулени Милорада Вилотића савладали су Земун 4:1 у оквиру деветог кола Лиге млађих пионира група А. Двоструки стрелац био је Рамадани, а у стрелце су се уписали још Ђорђевић и Максимовић. Наша најубедљивија екипа овог викенда била је Црвена звезда Б. Изабраници Бојана Маћешића савладали су ФК Аду резултатом 9:0. Шестоструки стрелац био је Немања Ђуришић, а по гол су постигли Цетић, Церовић и Василић.

Сигурне, овог викенда, биле су и наше селекције петлића. Црвена звезда је савладала Раднички у Обреновцу резултатом 2:0, погоцима Јовичића и Јокића, а Графичар је био успешнији од Рада (2:1), головима Топаловића и Грујића.

The post Звездини бисери – 10 победа наших талената appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment