Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић: „Играчи нису криви, ја сам“

Црвена звезда је доживела болан пораз од подгоричке Будућности у другој рунди АБА лиге.

Љути ривал је славио са 89:81 у дворани „Александар Николић“, што је ‘спустило’ екипу Милана Томића после еуфорије настале након тријумфа против Фенербахчеа у четвртак увече.

– „После велике победе против Фенербахчеа, одмах у свлачионици сам рекао играчима да ће бити тешко. Али нису играчи криви, ја сам. Утакмица је изгубљена у првој четвртини. Давали смо поене, примали смо, то иде гостима. У наставку је Будућност дала тешке поене преко руке, за три, за два, али то је тако када даш противнику веру да могу. Велика одбрана против Фенербахчеа је радила, али смо од Будућности примили невероватан број поена. Морамо да одреагујемо, следећа утакмица је против Макабија“ – рекао је после меча тренер црвено-белих.

Томић је био видно незадовољан, а испровоцирало га је питање о томе колико је скаутирао ривала.

– „Колико сам се посветио скаутингу? Шта мислите, да се нисам посветио? Играчи нису криви, ја сам. Ја се не кријем ни од кога“ – одбрусио је Томић.

(извор/фото: hotsport.rs)

Повезане вести

4 comments

Mississauga окт 14, 2019 at 21:42

Kako sam već napisao u jednom komentaru : “ Bez Čovića ne možemo , samo mu se mora zabraniti da „bira“ trenera , pošto NI JEDNOM nije pogodio ! “
Baš je neverovatno …

Reply
Otpisani101 окт 14, 2019 at 15:42

E hvala ti treneru…ja sam mislio da je kriv mesi iz barselone…normalno je da si ti kriv…najvise me nervira patetika trenera koji nikada ne imenuje igrace koji su igrali ocajno…to radi i milojevic…ocigledno je da imamo bezmude igrace koji su bez zvezdinih navijaca-devojcice…to su kosarkasi a bogami i fudbaleri…a odemo van beograda igra druga kukavicka ekipa…totenhem je u raspadu i mi ce mo kao i partizanu njemu kukavickom daktikom dati vestacko disanje…i kosarkasi daj boze nekog u gostima da dobiju…cinjenice su da mnogi nasi igraci nemaju petlju da nose zvezdin dres…

Reply
mitar окт 14, 2019 at 14:50

Jos 1 poraz i otkaz.Izgubio si covece najvazniju utakmicu , daj boze da ovo nije zbogom titulo.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга окт 14, 2019 at 09:39

И шта сад?
Докле ће ДЕЛИЈЕ да трпе овог тренерског незналицу и манекена Милана Томића.
Целу утакмицу је тражио петорку и није је нашао, већ је Звезду обрукао.
Кад ће у Звезди, а првенствено Човић да схвате да пола играча није за Звезду, прво капитен Бранко Лазић и да не набрајам даље ….

Reply

Leave a Comment