Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Бокан поново прети Звезди

О најбољој кошаркашкој екипи региона у претходне две сезоне директно су одлучивале екипе Црвене звезде мтс и Будућност ВОЛИ. Добро је познато шта се све дешавало током финала за сезону 2017/18 у Подгорици, па је све то имало узрочно-последичну реакцију и на наредну сезону када је наш клуб у пакленој атмосфери дворане „Александар Николић“ у три финална дуела декласирао подгоричку екипу са укупно 100 поена разлике. И тада смо били сведоци скандалозних дешавања у дворани „Морача“, а и неколико месеци након демолирања своје екипе први човек црногорског шампиона Драгослав Бокан не може да се помири са суровом реалношћу.

Током недавне седнице Скупштине регионалне АБА ј.т.д. лиге Бокан је отворено претио директору КК Црвена звезда мтс Филипу Сунтурлићу:

– „Ја то нисам заборавио. Запамтите, нисам заборавио и враћам вам. Биће вам враћено са много страна. Лично ће вам бити враћено“ – рекао је Бокан, крајње повишеним тоном.

Сунтурлић је одговорио председнику Будућности.

– „Опет нас све увлачиш у блато. Средили смо документацију, кренули даље… Прво мора да се води рачуна о томе шта си ти урадио директно на трећој утакмици, од тренутка кад смо слетели док нисмо одлетели. Требало би да те буде срамота. Срам те било!“ – поручио је Сунтурлић.

Бокан је још једном бурно и претећим речником реаговао.

– „Немој тако да причаш са мном, да ти се не дигнем. Задњи пут сам то рекао“ – изговорио је Драгослав Бокан.

Треба напоменути да се две екипе састају у дворани „Александар Николић“ у недељу 13. октобра у оквиру 2. кола регионалног такмичења.

Повезане вести

6 comments

MILOS RANKOVIC окт 13, 2019 at 22:26

NEVEROVATNO JE KOLIKO SE NAS PREDSEDNIK PLASI OVOG bokana,MUKA ME UHVATILA KAD SAM GA VIDEO U DVORANI,ON PRETI DIREKTNO,TI GA PUSTAS U DVORANU,NE DA SI ME RAZOCARAO PREDSEDNICE NEGO VIDIM DA IPAK SI TI SITNA RIBA,SETI SE TERZICU SU ZABRANILI DA UDJE U SMRDLJIVU MALU crnu goru,A TI OVOG JEL SI MU PLATIO VECERU JOS SRAMOTA ,PRETI VAM DIREKTNO I TI NISTA EVO JA MILOS RANKOVIC RODJEN 10,11,1978 ZIVIM U BEOGRADU OTVORENO KAZEM DA bokan MOZE DA P….I K….C MENI I SVIMA KOME PRETI,IDEM NA MORE U SUTOMORE TU SAM,KOGA SE BRE VI PLASITE UZAS

Reply
mitar окт 13, 2019 at 22:12

Zgazio nas i Bokan i Buducnost , e moja bedna Zvezdo,

Reply
Србин са Космета окт 13, 2019 at 22:45

Кривац је Томић!
Какве глупе потезе прави,па то је страшно!

Reply
MILOS RANKOVIC окт 13, 2019 at 22:51

BRATE NIKAD VISE OVA BAGRA NAS NECE GAZITI,JESU POBEDILI,ALI IMA DA SE IGRA.PROBLEM JE STO SMO DOVELI IGRACE DA SE DOKAZUJU U EVRO LIGI,A ABU KO SISA,TAKO ONI MISLE SEM GISTA I DZENKINSA,OVE BRAUNE POD HITNO PRICATI SA NJIMA ILI IGRAJ ILI CAO,LAZIC NULA,DOBRIC I DAVIDOVAC NISTA,ODZO DEFINITIVNO NIJE ZA OVU ZVEZDU

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 12, 2019 at 23:17

ZGAZITE OVU POTURIČKU BAGRU 30 RAZLIKE SUTRA.PONIZITE IGROM I UBEDLJIVOM POBEDOM NAJVEĆI OLOŠ KOJI SE IKADA OKOTIO U NJEGOŠEVOJ SRPSKOJ CRNOJ GORI,BAGRU KOJE SE STIDE NJIHOVI SLAVNI I ČASNI PRECI .

Reply
Србин са Космета окт 13, 2019 at 17:14

Тако је!
Овај милогорац,подгузна мува,заслужује презир!
Очекујем сигурну победу!

Reply

Leave a Comment