Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Бурмаз и Пантовић након дебија у првом тиму Црвене звезде

Фудбалери Црвене звезде у четвртак 10. октобра изборили су пролаз у осмину финала националног куп такмичења савладавши екипу Трепче из Косовске Митровице. Због добро познатих разлога нашем клубу је забрањено да гостује у јужној српској покрајини, па је сусрет одигран у Старој Пазови у Спортском центру Фудбалског савеза Србије. И поред свих дешавања наведени меч свакако ће остати дубоко урезан у сећање двојице Звездиних голобрадих момака који су управо на овом мечу забележили своје прве минуте у сениорском саставу Црвене звезде.

Борисав Бурмаз и Милош Пантовић су након сусрета за ванични сајт ФК Црвена звезда изјавили:

– „Сан сваког дечака који почне да се бави фудбалом је да дебитује за највећи клуб на Балкану и драго ми је што сам са 17 година имао прилику да то осетим. Све се брзо дешавало и веома сам срећан због првих сениорских минута“ – рекао је Пантовић.

Сличне импресије има и нападач Борисав Бурмаз.

– „Цео живот сањам да дебитујем за Црвену звезду и ово је један од најлепших осећаја које сам доживео. Играли смо сјајну утакмицу и можемо да будемо задовољни приступом и убедљивом победом. Минути у првом тиму су додатна мотивација да наставим напорно да радим“ – казао је Бурмаз.

Двојици момака сада следе обавезе како у Омладинској лиги Србије, као и у Лиги шампиона за играче до 18 година, а остаје нада да ће се у наредном периоду правилно развијати и да их ускоро можемо очекивати под тренерском палицом тренера Владана Милојевића као пуноправне чланове сениорског погона нашег тима.

Повезане вести

2 comments

Aleksa окт 12, 2019 at 19:49

Pantović OZBILJAN potencijal!

Reply
Србин са Космета окт 13, 2019 at 17:12

Бурмаз одличан голгетер!

Reply

Leave a Comment