Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Ван Ла Пара: „Звезда је посебна емоција“

Успешно је екипа Владана Милојевића отворила учешће у Купу Србије. Црвено-бели победили су Трепчу 8:0, а првенац у Звездином дресу уписао је Раџив ван Ла Пара, последње појачање нашег тима у летњем прелазном року.

Изузетно смо задовољни што смо на одличан начин отпочели такмичење у Купу Србије. Поносан сам на своје саиграче, сви смо одлично сарађивали на терену и јако смо се добро разумели. Осам постигнутих голова нам сигурно дају додатно самопоуздање и одличан осећај. Честитам Симићу на фантастичкој партији и чак четири гола. Лично сам задовољан учинком. Дошао са у Звезду са великом жељом да помогнем екипи да оствари што боље резултате и надам се да је ово само почетак – рекао је Ван Ла Пара.

Након краћег одмора наши фудбалери од понедељка наставиће припрему за предстојеће мечеве у Суперлиги и Лиги шампиона.

– Већ сада је много утакмица иза нас, а још више нам тек предстоји. Припремамо се исто за сваки меч, увек смо максимално фокусирани и предани. Нас играче утакмице највише радују, тако да са нестрпљењем очекујемо сусрет са Радом који је на програму наредног петка. Лидери смо у домаћем првенству и желимо ту и да останемо до краја сезоне. У Лиги шампиона заузимамо друго место у групи у сјајној конкуренцији. Видећемо како ће се ту развијати ситуација.

Ва Ла Пара истакао је Делије као посебан детаљ који издваја Црвену звезду.

Атмосфера на Звездиним утакмицама је нешто невероватно. За играча на терену је фантастично када има такву подршку, сјајан је осећај. Навијачи су разлог што свако од нас даје највише од себе у сваком тренутку – поручио је Ван Ла Пара.

The post Ван Ла Пара: Звезда је посебна емоција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan окт 11, 2019 at 23:16

ti nemas veze sa fudbalom

Reply

Leave a Comment