Moja Crvena Zvezda
АрхиваБоксОстало

Bokseri Zvezde predstavili pojačanja za titulu

Novajlija iz novosadske Vojvodine Goran Despotović - osvajač "Zlatne rukavice" za 2010. godinu

Jedan od najboljih srpskih bokserskih kolektiva, Bokserski klub Crvena zvezda u predstojećem ligaškom takmičenju cilja šampionsku krunu. Trofej koji se u našem klubu čeka ravno 40 godina.

Predsednik Zoran Manojlović i stručni štab napravili su odličan posao u prelaznom roku. Pored kapitena Marka Nikolića i starosedeoca Predraga Kovačevića, dres Crvene zvezde u šampionatu braniće i veliki broj novajlija. U klub je stigao nekadašnji reprezentativac Fejza Ajdarević, iz Vojvodine su pristigli Miodrag Smiljanić i Goran Despotović (osvajač „Zlatne rukavice“), iz Metalca Lazar Kostić i Milutin Stanković, a iz Mačve Nebojša Čurović.

Prvi čovek naših boksera Zoran Manojlović je istakao:

– Potpuno smo spremni za start lige. Liga će omogućiti da ova plemenita veština izađe ponovo na pravi put. Kao klub smo spremni. Doveli smo adekvatna pojačanja, doveli smo nekoliko reprezentativaca koji će uz  starosedeoce moći da se bore za toliko čekanu i željenu titulu. Biće teško, ali naš cilj se zna.

U stručnom štabu boksera Crvene zvezde biće legenda srpskog boksa Branko Dimić, Radoslav Milentijević pomoćnik, Miodrag Milić trener reprezentacije Srbije i kondicioni trener Milan Milovac.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.