Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – 49 голова наших талената

Црвено-бели бисери су протекле недеље на тринаест мечева, тријумфовали осам пута, а наубедљивији су биле селекције наших млађих пионира. Феноменалну партију пружили су и Звездини омладинци, који су након тријумфа у Омладинској Лиги шампиона, убедљиво савладали Рад (7:0), а први гол у сениорском фудбалу постигао је Страхиња Ераковић, наш бисер који се кали у Графичару.

Изабраници Милије Жижића пружили су сјајну партију у Бачкој Паланци у оквиру 12. кола Прве лиге Србије, али је ипак сусрет са домаћом Бачком завршен без победника (2:2). Поготке за нашу филијалу постигли су Југ Станојев и Страхиња Ераковић коме је ово први сениорски гол у каријеру, а наши бисери који носе дрес Графичара дочекују репрезентативну паузу на лидерској позицији.

1. Графичар- 6 победа, 4 ремија и 2 пораза – 22 бода (гол разлика 19:11)

2. Металац- 7 победа, 1 реми и 4 пораза – 22 бода (гол разлика 19:14)

3. Кабел- 5 победа, 5 ремија и 2 пораза – 20 бодова (гол разлика 14:10)

Наши омладинци су се на врло ефектан начин вратили обавезама у домаћем првенству, након тријумфа Олимпијакосом (2:1) у оквиру Лиге шампиона за фудбалере до 18 година. Пулени Славољуба Ђорђевића савладали су Рад резултатом 7:0, а интересантно је да је седам различитих фудбалера погађало за наш тим, то су Благојевић, Пантовић, Лукић, Бабић, Радуловић, Писар и Пиплица. Омладинци Графичара поражени су од Спартака, у утакмици која се одиграла у прошлу среду. Резултат је био 2:1 за тим из Суботице, а погодак за нашу филијалу постигао је Вукан Ђорђевић.

1. Црвена звезда- 7 победа и 3 ремија – 24 бода (гол разлика 29:4)

2. Бродарац- 7 победа и 2 ремија – 23 бода (гол разлика 23:8; утакмица мање)

3. Партизан- 6 победа, 2 ремија и 2 пораза – 20 бодова (гол разлика 21:13)

—————–

9. Графичар- 4 утакмице, 1 реми и 5 пораза – 13 бодова (гол разлика 19:16)

Кадетска селекција коју са клупе предводи Марко Неђић, била је успешна против Рада и савладала “грађевинаре” резултатом 2:0. Поготке за наш тим постигли су Лазетић и Боровић. На победнички колосек вратили су се и кадети који наступају за нашу филијалу Графичар. Пулени Николе Ђуровића, пружили су сјајну партију против Спартака и рутински савладали домаћина (2:0), головима Јанковића и Брајића.

1. Црвена звезда- 8 утакмица, 1 реми и 1 пораз – 25 бодова (гол разлика 40:9)

2. Чукарички- 7 утакмица, 1 реми и 2 пораза – 22 бода (гол разлика 36:12)

3. Партизан- 6 победа, 2 ремија и 2 пораза – 20 бодова (гол разлика 27:12)

—————–

7. Графичар- 4 победе, 3 ремија и 3 пораза – 15 бодова (гол разлика 18:28)

Сусрет млађих омладинаца Црвене звезде који је требао да буде одигран против Бродарца је одложен, док је селекција Графичара која се такмичи у Лиги млађих омладинаца поражена од Вождовца (1:2), а погодак за нашу филијалу дело је Стојковића.

Одложена је и утакмица коју су изабраници Владимира Вучића требали да одиграју против ФК 011, док су млађи кадети Графичара одиграли утакмицу без голова против Б тима Рада (0:0).

Пионири Црвене звезде доживели су пораз у дербију кола против Чукаричког (1:2). Стрелац за наш тим био је Шкобаљ. Бисери који носе дрес Графичара су минималним резултатом савладали БСК 1925, а стрелац поготка био је Димић (1:0).

Селекције наших млађих пионира биле су најефикасније минулог викенда. Екипа коју са клупе предводи Милорад Вилотић савладала је ФК 011 на врло убедљив начин са 13 голова у мрежи гостију (13:0). Шест погодака постигао је Даворин Тошић, четири Лука Ђорђевић, а у стрелце су се уписали и Радојковић, Авдић и Василић. Црвена звезда Б је такође била убедљива савладавши Обреновац 1905 резултатом 8:0. Три гола су дело Ђуричића, два Костића, а по погодак су постигли Суботић, Петровић и Василов.

Петлићи су такође били убедљиви. Црвена звезда је савладала Вождовац 8:1. Троструки стрелац за наш тим био је Шарић, два поготка постигао је Костић, а по гол су дали Јокић, Петрушев и Зарић. Графичар је такође био сјајан и освојио важна три бода на гостовању Телеоптику (3:0). Двоструки стрелац за тим Милоша Ђорђевића био је Топаловић, а гол је постигао и Поповић.

The post Звездини бисери – 49 голова наших талената appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment