Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Јовица Рус после утакмица са Славијом

Хокејашки клуб Црвена звезда навиако је прошле сезоне своје навијаче на победе. Ипак, порази су саставни део спорта, а они су се десили управо у ова два дана када су црвено-бели угостили екипу Славије из Љубљане. У оба меча Славија је славила, мада је у другом мечу, одиграном данас у недељу, Црвена звезда имала прилику да победи, али то није искористила, па су гости заслужено отишли кући са обе победе.

Замолили смо тренера Јовицу Руса да нам сумира утиске након ова два меча, па ево шта је он рекао за портал „czbg.net“.

– “Нисам незадовољан ангажовањем екипе. Седам играча недостаје из прошлогодишњег ростера. Ово је наш домет тренутно. Екипа је млада и желимо свима да пружимо шансу. Лидери у тиму морају да пронађу своју форму. То је процес. Ми смо месец и по дана у заостатку са ледом у односу на словеначке и хрватске екипе. То је у нашем спорту много велика предност. Верујемо сви да можемо и желимо боље.
Славија је екипа са карактером и спремна да плати цену која изискије хокејашка победа. Заслужено су победили вечерас. Ми извлачимо поуке и ово нам је додатни мотив да покажемо да наш тим има велики потенцијал. Ја сам уверен у то.”

И ми смо уверени да, Јовица Рус и људи у нашем хокејашком клубу, знају пут којим треба да иду и ту им пружамо потпуну подршку.

(извор: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment